dimarts, 17 d’agost del 2010

TOT ESPERANT BURIED DE RODRIGO CORTES

·
En la passada edició del Festival de Sundance, una peli catalana però parlada en anglès: Buried (Enterrat) va tenir molta repercussió; va generar hores i hores de cua davant dels cinemes on la projectaven. El director és el sr. Rodrigo Cortés ... i esperem Buried, l'esperem molt!!
·
El sr. Rodrigo Cortés és quasibé un debutant, però el poc que ha fet ha tingut molt ressó: el curtmetratge '15 días' (2001) i el llargmetratge Concursante (2006), que va guanyar la Biznaga de Plata del Festival de Cine de Málaga. La revista Variety ja l'ha etiquetat com un dels 10 realitzadors als que cal seguir la pista.
·
Buried ha costat, només, 3 milions d'euros de pressupost i ha estat rodada a Barcelona, amb equip català i espanyol. El film, que es desenvolupa en temps real, ens mostra un conductor de camions que treballa a Iraq i que, sense explicació aparent, és segrestat i enterrat viu en una caixa de morts amb un encenedor, una navalla i un telèfon mòbil (amb poca bateria) que el permet connectar amb la seva muller, el seu cap i el seu misteriós segrestador. I ja està! no em direu que no té interés saber com són capaços de mantenir-nos l'atenció durant 90 minuts amb només aquestes variables...
·
El prota és un actor -diuen que desaprofitat fins ara- que porta anys en la professió però no ha aconseguit -encara- l'estatus d'estrella: el sr. Ryan Reynolds (vist a la Proposición i X-Men: Origen, entre d'altres) és el marit de Scarlett Johansson. Alguns apunten que amb Buried pot aconseguir molts premis ...
·
Enterrat ens arribarà aquí a l'octubre... aquí us deixo el 2 teasers que ens han arribat.... i a esperar-la en candeletes !!!




4 comentaris:

pati di fusa ha dit...

uf, quina angoixa... ja m'ofego i tot. si jo vaig veure aquella peli on surt el jeff, "the vanishing", i quasi no ho suporto... i això que l'enterrada era la sandra bullock! (ai, pobra, ara m'ha sabut greu :S)

bon dia des de la superfície!

Ciutadà K ha dit...

Ei Pati di fusa!!
no es preocupi, si el que li sap greu a tothom és que l'haguessin desenterrat ... mira que no deixar-la allà, ¡leñe!

bon dia!

juanitoo ha dit...

Però que dolents!!!, com podeu parlar aixi de la Sandra??? povreta...

Aquesta l'esperem amb candeletes, encar que ens farà patir, i molt.

juanitoo ha dit...

Però que dolents!!!, com podeu parlar aixi de la Sandra??? povreta...

Aquesta l'esperem amb candeletes, encar que ens farà patir, i molt.