divendres, 13 de maig del 2011

FUERTEVENTURA, EL NOU DISC DE RUSSIAN RED


Vaja, sembla ser que el sr. Blogger està una mica malalt i des de fa un parell de dies no està massa fi... que si 'problemes tècnics', que si 'disculpin les molèsties' ... però la qüestió és que fa 2 dies que no podem actualitzar (i han de pensar que hi ha gent que hi està enganxada, eh?? i que té necessitat d'actualitzar... una mica de compassió!!). Quan sembla que el servei es restableix: me n'adono que ha desaparegut l'entrada del Ciutadà K d'ahir, dedicada a Cannes '11... com si mai hagués existit, el vent se l'ha emportat... missing!.

Com som gent constant i perseverant (i addicta, bàsicament!) ho tornem a intentar avui, i ho fem amb una bona notícia: RUSSIAN RED TÉ DISC NOU !!! yupii! cridem-ho als quatre vents!!!

Patíem perquè per la xarxa corrien rumors de que la srta. Lourdes Hernández (alter ego de Russian Red) deixava el món de la música i es retirava després del gran aplaudiment de públic i crítica que rebé el seu primer treball, el preciós: I love your Glasses. Per sort, es tractava d'un rumor infundat o potser en algun moment sí que va plantejar-se una retirada...

Ella ha manifestat que no va quedar gaire contenta d'aquest primer treball, així que ha marxat a Galsgow a gravar el segon... el resultat és FUERTEVENTURA, un disc més acabat, més treballat a nivell musical, més pensat, més cuinat ... també més internacional. Acompanyada dels músics de Belle & Sebastian, Russian Red diu que aquest sí és el disc que li hagués agradat que fos el seu disc debut.

Tot fent una primera escolta, us diré que és un disc més fresc, més marxós, més poper, menys nostàlgic que l'anterior i ella té una veu més cristal·lina, més oberta, més positiva ... ai, Russian Red, amics i amigues, ens torna a enamorar ...

Us deixo amb el primer vídeo del disc: I hate you but I love you.

Què ho gaudiu !!





(com sempre, si algú o alguna vol el disc... només m'ho ha de dir)

2 comentaris:

pati di fusa ha dit...

molt xulo!!! i gràcies! ;)

Ciutadà K ha dit...

De res.. ja sap: a servir! :D

Sí, el disc 'entra' bé...