divendres, 21 d’abril del 2017

EL SR. JOHNNY DEPP EL MENYS RENDIBLE DE HOLLYWOOD... UN ALTRE COP


Que el sr. Depp no passar pel seu millor moment personal ni professional no és cap notícia, com molt bé vadir el sr. Murphy ... la cosa sempre es pot complicar!.

Cada any, la publicació Forbes publica els actors/actrius més rics de Hollywood i també els menys rendibles, es tracta de comparar els guanys aconseguit amb un film i el sou que se'ls ha pagat als actors protagonistes. Doncs bé, el cap de llista està ocupat -per segon any consecutiu- el sr. Johnny Depp ... però és el que el senyor va provocant, no saps quin dels darrers projectes que ha acceptat és pitjor que l'anterior i aquest any, amb Alicia 2 i Mortdecai ha tocat -definitivament- fondo. Penseu que fins i tot se li ha entregat el razzie (els anti-Oscar) a la pitjor interpretació per aquesta segona.

En la segona posició trobem al sr. Will Smith que, francament, porta força temps sense aixecar un èxit en taquilla ...

Aquí teniu els primers llocs de la llista:

1) Johnny Depp: Per cada dòlar que se li pagava en generava 2,8.
2) Will Smith: per cada dòlar en generava 5
3) Channing Tatum: 6 per cada dòlar (El Destino de Júpiter, és el causant)
4) Will Ferrell: 6,5 per cada dòlar (el causant: Zoolander 2)
5) George Clooney, Tomorrowland i Ave, Cesar! són els responsables
6) Adam Sandler, per Pixels i Niños Grandes 2

I hem d'esperar al número 9) per a trobar la primera dona (Hollywood és blanca i masculina, tots ho sabem!): Julia Roberts, que el 2016 no ha estat, tampoc, el seu millor any.

Tenint en compte que l'actor més rendible del 2016 a Hollywood fou Chris Evans i  que fou capaç de recaptar 135,8 dòlars per cada dòlar cobrat... la diferència amb els pitjors és tremenda.

Una altra qüestió és que tingui sentit o no ens caigui la cara de vergonya de que a algú se li pugui pagar el que se li paga per fer la feina que fa ... però aquest és un altre tema.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel capità Amèrica, això vol dir que a partir d'ara exigirà cobrar més

Ciutadà K ha dit...

Doncs sí, més del que ja cobrava ... que ja és dir.

És que el Depp ja és com a cansino, no? és vol emportar el premi a l'actor més extravagant de la Història del Cinema ... donem-li el premi ja i que comenci a actuar

Sergi ha dit...

Aquesta llista és una mica esbiaixada. Un actor reconegut que faci una bona pel·lícula no hi sortirà, però a poc que sigui normaleta, sortirà a la llista perquè pel que cobra, haurà recaptat poc. En canvi, algú que cobra molt menys per fer el paper, és a dir, actors amb menys cartell, segur que surten més rendibles a poc que la pel·li sigui seguida. Va més amb elm sou que cobren, que amb la taquilla que fa la pel·lícula.