dissabte, 7 d’abril del 2018

TWIN PALM 2018: MAKOVSKI +AUPI + COTO + PACOSAN + CAMPO

La visita al PalmFest o al TwinPalm està agafant forma de tradició, portem 3 ó 4 anys assistint. El PalmFest era la versió 'maxi' amb 3 dies de durada i el TwinPalm és la versió 'single' amb només un dia intens. 

Per aquest festival hi han passat cantants i grups com Albert Pla, Christina Rosenvinge, Sr. Chinarro, Maïa Vidal, Anímic... entre molts altres.

En el PalmFest vam descobrir a l'energètica Maika Makovski i, precisament, aquest 2018 és la cap de cartell. Aquest vespre, en l'Auditori del Centre Cultural de l'Hospitalet de l'Infant, a partir de les 18:30 gaudirem de:

  • Maika Makovski: Un concer íntim, acompanyada de la seva guitarra i el piano de cua. Una de les artistes més intenses i energètiques del panorama musical català i que és capaç de transmetre energia en el seus directes. Polièdrica, inquieta i tot terreny.
  • Ivan CampoÉs la 'nota forastera' del cartell, un trio de Manchester. Aires folks, veu cristal·lina, aire èpics.
  • Mariona Aupí: Ens presenta el seu nou disc 'Le Monde', però ja en porta uns 8 a les esquenes. Multiinstrumentista, compositora, capaç de barrejar electrònica i acústic com ningú. Directa i elegant.
  • Mina Coto: Posseïts per l'esperit de New Order. Veus aturmentades i ritmes technos que s'encomanen i et transporten als '80 amb aires actualitzats. 'Lágrimas desde Irán' ja és tot un hit!
  • Pacosan: Ritmes frescos, techno i poperos presentarà el recent disc 'Sour Mood'. Grup eclèctic, hipnòtic d'un trio ben bregat en d'altres projectes musicals (El Petit de Cal Eril, per exemple) i directes sense parar, com el Primavera Sound...
El millor del TwinPalm és el preu, 15€ per un vespre intens de música!

Ens veiem al TwinPalm?


Image