dimarts, 29 de gener del 2019

KINO TARRAGONIK VERSIO HIVERN 2019


Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Lo Nostre Kino Tarragonik

Sota el nom de Lo Nostre Kino Tarragonik, les companyes de Kino han creat un versió del seu engrescador projecte per a l'hivern, per a que l'espera del Kino Tarragonik internacional, d'inici d'estiu, no es faci tan llarga. 

Lo Nostre Kino Tarragonik, jornades de creació de curtmetratges a contrarellotge  | Amposta.infoLa convocatòria, doncs, va adreçada a la gent del 'terreno' que ho pot viure -si no hi heu participat mai- com a un tastet abans de participar en el Kino de l'estiu. 

Com sabeu, Kino és un projecte col·laboratiu en el que els i les participants han de realitzar curtmetratges a contrarrellotge en només tres dies. Per equips, cada membre ha d'assumir un rol (guió, direcció, càmera, tècnics de so ...) per a poder acabar el producte audiovisual. Hi poden participar tant persones professionals com amateurs. El resultat final serà projectat de forma pública el diumenge 10 de febrer al Casino d'Amposta.

El moviment Kino va nèixer a Canadà l'any 1999 i s'ha extès per tot el món en els darrers anys; més de 60 països tenen presència Kino en el seu territori. L'any 2016 Kino va desembarcar a Catalunya, al Delta de l'Ebre en concret i amb el nom de Kino Tarragonik i de la mà de mónFILMAT Festival Internacional de Cinema i Paisatge va inciar el seu camí imparable.

Lo 'Nostre Kino' tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de febrer a la residència de Baladre (a Balada)(tot i que aquesta edició hivernal no inclourà allotjament)Si us voleu inscriure, entreu aquí i empleneu el formulari teniu fins al 04 de febrer com a data límit.

Aquí teniu el vídeo teaser de promo...