dijous, 30 de maig del 2019

'THE CABIN IN THE WOODS' AL CINE CLUB LA RAPITA


Quan fa 7 anys s'estrenava The Cabin in the Woods els amants del cinema fantàstic i de terror la van rebre com una alenada d'aire fresc, com a la confirmació de que encara és possible fer coses novedoses.

El que comença com un film 'convencional' de terror: 5 joves estudiants universitaris van a passar a un cap de setmana en una casa perduda enmig del bosc, en una atmosfera estranya i malsana... la història deriva cap a llocs impensables. Es tracta d'una peça postmoderna, una total deconstrucció del gènere; això ha fet que la pel·lícula es converteixi en una autèntica obra de culte des del mateix dia en que es va estrenar.

El guió d'aquest film -d'una importància primordial - el signa Joss Whedon (responsable de sèries com Buffy, la cazavampiros o director d'alguns films de Los Vengadores) i el mateix director: Drew Goddard. El sr. Goddard després del film que ens ocupa es va convertir en un valor ha tenir en compte que s'ha revalidat amb el seu següent film 'Malos tiempos en El Royale' que fou el film de Cloenda del Festival de Donostia de l'any passat.

The Cabin in the Woods és una pel·lícula divertida, intel·ligent, intrigant, original, inesperada i visualment apabullant. Una delícia !

Si veniu aquest vespre a les 20:30 l'Auditori Sixto Mir de La Ràpita us espera una bona sessió de cinema fantàstic i de terror.