divendres, 31 de maig del 2019

ANEM AL PRIMAVERA SOUND 2019 !! : ROSALIA, JAMES BLAKE...


Resultat d'imatges de primavera sound 2019Doncs sí, amics i amigues, ara a la vellesa ens estrenem al Primavera Sound. Però com que tenim una edat no anirem tots els dies de festival sinó que ens concentrarem en el dia en el que hi actua la principal motivació d'animar-nos a assistir a tan 'masificado evento': la sra. Rosalía. Bueno, per ella i pel majo del sr. James Blake que el seu darrer treball és una meravella.

El PS 2019 concentra la seva principal activitat avui i demà però des del dilluns 27 fins i fins al 02 de juny les actuacions musicals s'escampen per la ciutat fins a la concentració final al Parc del Fòrum. Més de 200 grups musicals esperen rebre la visita de 60.000 espectadors provinents de 120 països del món mundial.

Nosaltres hem decidit anar 'el dia de Rosalía' que és com es coneixerà la sessió demà 01 de juny en la que hi haurà més 90 actuacions repartides en 15 escenaris diferents. L'interès que tenim no és només per la 'nena de Sant Esteve Sesrovires' així que de les 90 n'hem seleccionat 12, de la majoria no en sabem gran cosa però n'hi 3 que babegem esperant-los:
  1. CATERINA BARBIERI
  2. ALONDRA BENTLEY
  3. AMA LOU
  4. EL MISTERIO DE LAS VOCES BÚLGARAS: A finals del '80 i principis dels '90 em va atrapar les seves veus entre espirituals i màntriques. Encantat de gaudir-les en ¡ 'vivo'.
  5. KALI UCHIS
  6. ROSALÍA: Ella i només ella, justifica el preu de l'entrada, les hores de son i el cansament posterior. Moooltes ganes de gaudir de 'El mal querer' en directe un dels treballs discogràfics del segle (sense exagerar).
  7. SOLANGE
  8. J BALVIN
  9. JAMES BLAKE: El vam gaudir en el Sònar de fa tres anys i enamorats de la seva feina. El seu darrer treball 'Assume form' és una delícia i amb duet en la Rosalía inclòs que esperem ens cantin demà.
  10. ROISIN MURPHY
  11. MODESELEKTOR LIVE
  12. DJ ROSARIO & SAMA YAX
Ja us explicaré l'experiència ... si ho aguantem.

Resultat d'imatges de rosali i james blake al primavera sound