dimecres, 5 de juny del 2019

mónFILMAT 2019 (1): CARTELL I NOVETATS




Portem mesos treballant per a la 4a. edició de mónFILMAT: lligant la Programació, organitzant la Comunicació i ultimant els detalls de Producció.

Avui us presentem el cartell -del sr. Jaume Vidal- d'aires futuristes, realitats digitals i ressons de films clàssics com Tron- i algunes novetats de l'edició d'enguany.

Com a novetats: 

- Aquest any recuperem un dels objectius presents des de la primera edició de mF: escampar l'activitat del festival pel territori; per això, tindrem projeccions a l'aire lliure a La Ràpita (gràcies a la col·laboració del CineClub La Ràpita i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la ciutat veïna i també a Poblenou (gràcies a la col·laboració amb DocsBarcelona i l'Associació Tarambana).

- Amb la intenció de reviure antics espais on es projectava cinema, a l'antic Oscar Palace d'Amposta tindrem la sessió de curtmetratge amb sopar (gràcies a Agrapats)

- Aquest any encetem la secció mónFESTIVAL, en la que farem ressó de festivals que tenen lloc arreu del món tot projectant alguna de les pel·lícules de la seva programació (amb el paisatge com a protagonista, és clar!). El festival convidat d'aquest any és v el Festival Kunturñawi d'Equador.

- Tindrem forta presència de realitzadors/es del territori i les seves darreres produccions, com: Manel Raga, Javi Araguz, Isabel Hierro, Lucia Alemany, Marta Viña o Pau Itarte.

mónFILMAT 2019 tindrà lloc del 29 de juny al 07 de juliol. Ben aviat, us detallem la programació, però mentres esperem, aquí teniu un breu resum del que fou mónFILMAT 2018