divendres, 25 d’octubre del 2019

'L'ERA DE LES REVOLUCIONS', EL VERKAMI DE RAMPAIRE


L'amic Rampaire (pseudònim artístic del sr. Alfred Porres) treu disc nou i es tracta del seu primer llarga durada: L'ERA DE LES REVOLUCIONS. El publica amb Segell Microscopi i veurà la llum el 08 de novembre. Inclou 9 cançons que, segons l'artista, "parlen d'amor, de la vida i la mort". 

El xicot es molt apanyat i se l'ha produït ell solet però necessita la nostra ajuda per a poder realitzar el primer videoclip amb el que podrà donar més visibilitat a l'estrena del disc. Així que ha obert un Verkami per a que amb la col·laboració de tots i totes pugui aconseguir l'objectiu... de fet, us he de dir que ja l'ha aconseguit i s'ha passat de la xifra econòmica que volia aconseguir però té unes recompenses TAAAAN molones que us animo a col·laborar. Va, que només queden 2 dies: 27/10/19 últim dia!

El sr. Rampaire té recompenses tan mones com una bossa, una samarreta, un concert íntim a La Pepa, concert privat,...  

Us he de confessar que el sr. Rampaire em té el cor robat, suposo que per que conec a la persona que hi darrera del músic i és un tio estupendo! amb un gens amagat vincle beatlemaníac, les seves cançons ens parlen de quotidianeïtats, de la Vida, però també del territori, de la memòria, del què som ... i crec que ara, tenint en compte el títol del disc que està a punt de veure la llum, li ha arribat el torn al 'on volem arribar'. 

La seva 'Rondalla del Rampaire' em fa caure la llagrimeta cada cop que l'escolto ... i això és bonic, lenye!

Animeu-vos i col·laboreu!