dimarts, 22 d’octubre del 2019

METROPOLIS + NEUROMANTER (MUSICA EN DIRECTE) AL CINECLUB LA RAPITA



Amics i amigues, per a celebrar els 2on. Aniversari del CineClub La Ràpita tenim un sessió MOOOLT especial: veure en pantalla gran una de les obres mestres de la Història del Cinema: METROPOLIS de Fritz Lang (1927); això ja és una meravella però si l'acompanyem amb música en directe l'esdeveniment ja és insuperable.

Neuromanter posarà música en directe durant la projecció d'aquest clàssic pioner  de la  ciència-ficció. Neuromanter és un projecte de música electrònica ambient i paisatges sonors electrònics creat per l'artista J.F.Caparrós l'any 2009. Les seves atmosferes electròniques li donen un embolcall perfecte a Metròpolis.

L'any 1927 la guionista Thea von Harbou (parella del sr. Fritz Lang en aquella època) va imaginar com seria el futur i llunyà any 2000: una megalòpolis (Metròpolis) en la que la societat està dividida en dues classes: els rics, que tenen el poder i els mitjans de producció, viuen envoltats de luxes, espais amplis i jardins; els obrers, condemnats a viure en condicions dramàtiques reclosos en un gueto subterrani, on es troba el cor industrial de la ciutat. En aquest entorn, un bon dia, el fill del totpoderós Joh Fredersen, l'home que controla la ciutat, s'enamora de Maria, una noia d'origen humil molt valorada per les classes baixes que predica els bons sentiments i l'amor... quelcom s'està coent en aquest món subterrani que pot provocar la destrucció del sistema imperant.

Estem davant d'una autèntica pel·lícula de culte que no us podeu perdre en pantalla gran i, en més motiu, si va acompanyada de la música en directe de Neuromanter que li donarà a la sessió l'etiqueta d'IRREPETIBLE.

El proper diumenge 27/10 a les 18:30: Metròpolis i Neuromanter us esperen ...