divendres, 21 d’agost del 2020

TOT A PUNT PER A L'EUFÒNIC 2020 !!!

Eufònic 2020 mantiene sus fechas a finales del verano! — Eufònic
Ja el tornem a tenir aquí, adaptat a les circumstàncies, seguint el protocols establerts, però l'Eufònic -el festival imprescindible de les Terres de l'Ebre- està a punt per a engegar la seva 9ena. edició.

Eufònic FestivalEufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que es celebra en diferents punts de les Terres de l'Ebre, incloent el paisatge del territori com un tret indestriable del festival. Aquest any a més de La Ràpita (on tindran lloc les principals activitats) s'hi afegeixen: Amposta, Ulldecona, Poblenou, Balada i Tortosa. En tots aquests espais s'hi repartirà una programació formada per instal·lacions artístiques, actuacions musicals, performances, tallers, accions sonores...

L'Eufònic aquest any té lloc del 27 al 30 d'agost, però com ja han anat fent aquests darrers anys, el cap de setmana anterior, o sigui, del 21 al 23 té lloc el Pòrtic Eufònic on s'aprofita per a inaugurar bona part de les instal·lacions artístiques.

Hi ha activitats gratuïtes i algunes de pagament, compte perquè per a les gratuïtes també cal treure entrada en aquest espai web de venda de tickets. Tenint en compte la situació en la que ens trobem l'aforament dels concerts s'ha reduït, per tant, no us encanteu a l'hora d'aconseguir les vostres entrades.

Com la majoria de festivals, la reducció d'ativitats és evident, per tant, escollir què veure i que no és complicat. Si preguntem què és allò imprescindible ens dirien que TOT, lògicament... El que sí que és encertat és repartir-se les instal·lacions per al primer cap de setmana, a més comptes -en la majoria dels casos- amb la presència i presentació de l'artista en qüestió que sempre ajuda per copsar i gaudir millor de la instal·lació exhibida. I, així, deixar els concerts i actuacions per al segon cap de setmana  (pròpiament Eufònic).

Us repasso allò que no em penso perdre:

Pòrtic Eufònic:
- Divendres 21/08 - 17:00 -Oficina Turisme: Nuno Vicente: 'El ornitólogo amateur' (Instal)
- Divendres 21/08 - 17:00 - Lo Pati: Cabo Sanroque: 'Sous les violons, la plage!' (Instal)
- Dissabte 22/08 - 21:45 - Museu de Tortosa: Vacca: 'Gran Hall' (Instal)
- Dissabte 22/08 - 22:00 - Museu de Tortosa: Lu Rois (Concert)
- Diumenge 23/08 - 19:30 - Castell d'Ulldecona: Marta Verde: 'Memories' (Instal)
- Diumenge 23/08 - 21:00 - Trulls Antic Moli Oli: Ferran Fages i Carmen Torrent: 'Angles tendres' (Performance)

Eufònic:
- Dijous 27/08- 19:30  - Glorieta Escoles - Enric Cassasses + Don Simón & Telefunken (Concert)
- Divendres 28/08 - 20:00 - Glorieta Escoles - Magali Sare+ Zoon van Snook (Concert)
- Dissabte 29/08 - 12:00 - Ullals de Baltasar - Algora (Concert)
- Dissabte 29/08 - 20:00 - Glorieta Escoles - Tarta relena + Odina (Concert)
- Dissabte 29/08 - 21:00 - Embarcadero Amposta - Trap kids  (Showcase + Concurs)