dimarts, 3 de novembre del 2020

IX FESTIVAL CINE ECUATORIANO KUNTURÑAWI ON LINE


Des de que fa 2 anys el Festival de Cine Ecuatoriano Kunturñawi fou el convidat de mónFILMAT, Festival Internacional de Cinema i Paisatge, aquest s'ha convertit en un festival 'amic', al que li seguim la pista en cada nova edició.

Nascut l'any 2006, aquest festival té l'objectiu de promocionar la producció cinematogràfica equatoriana fent arribar el seu cinema a llocs en els que no tenen accès al visionat de cinema; molt sensibilitzats en la causa indígena adopten el cinema com una eina potent per revitalitzar la memòria social i la identitat.

El Kunturñawi 2020 tindrà lloc del 04 al 27 de novembre. Enguany, com no pot ser d'una altra manera, la seva edició serà on line i -malgrat tot- és una bona notícia per a les persones que el seguim des de l'altra banda de l'Atlàntic. Es podran veure totes les pel·lícules de forma gratuïta des de l'espai web del festival: www.kunturnawi.com.

Les seccions del festival són: Llargmetratges de Ficció, llargmetratges Documentals, Curtmetratges de Ficció, Curtmetratges Documentals, Curtmetratges d'Animació i Curtmetratges Universitaris. Llargmetratges com: Panamá, La chica del lago o La muerte del maestro; Documentals com: Criszamver, Madre luna, Quebrada o Hasta el fin de Delfín...

Kunturñawi 2020 també ofereix diferents tallers que podran ser seguits en streaming: Tallers sobre interpretació, producció audiovisual o finestres de distribució, en streaming i obertes al públic en general. 

46 produccions (entre curts i llargs), 13 foros/tallers, 63 activitats en 25 dies de festival.

Anar al Festival de cinema d'Equador mai havia estat tan fàcil... a Kunturñawi ens hi esperen!