dimecres, 31 de març del 2021

'RUNPEE': L'APP QUE T'AVISA DEL MILLOR MOMENT DE LA PELI PER A ANAR AL LAVABO

 

Sí, sí, podria ser una broma o un titular del 'Monday Today', però no. 'Run Pee' (ho podríem traduir com 'corre a fer pipi') és una app que t'informa en quin moment de la pel·lícula pots anar al lavabo. 

Busques la peli en qüestió, cliques al botó d'inici en el moment que comença i s'inica un compte enrera fins al moment òptim per a escapar-te al bany ja que són el moments del film més interessants, en el què passa menys acció i no passa res si t'ho perds. És tan delirant que pot consultar el compte enrere o t'indica quina frase dirà algun personatge com a senyal de sortida cap al lavabo. 'RunPee' et resumeix de forma breu allò que t'has perdut i també t'informa de si hi ha escenes post-crèdits.

Com ja haureu intuït l'app va adreçar a les pelis que puguem veure en un cinema, perquè els 'inventors' saben perfectament que existeix el botó de 'pause' o 'stop' en totes les plataformes domèstiques per veure cinema/sèries. 

El sr. Dan Florio és el creador de l'app i segons informa ell mateix "la idea me vino cuando estaba viendo el 'remake' de King Kong en 2005. La película duraba casi tres horas. Para el final, necesitaba desesperadamente ir al baño, tanto que ya no disfrutaba de la película. Pero no iba a dejar el cine hasta que acabara". La idea va madurar durant 3 anys. El funcionament de l'aplicació és tan freaky com l'app en si, i és que el creador cada divendres va amb la seva mare i la seva germana al cinema per a veure totes les pelis d'estrena que poden i detectar aquells moments 'valle' dels films, el 'peetime' pertinents. Com veieu, totalment artesanal. 

Com era d'esperar, de moment l'app només està en anglès i ja disposa de 537 films, però s'està treballant en la traducció a l'espanyol. 



2 comentaris:

Sergi ha dit...

Què graciós! I també útil, eh! Especialment apte per gent amb incontinència. Respecte la història que hi ha darrere i la manera d'anar implementant l'aplicació, n'hi ha per sucar-hi pa...

Pons ha dit...

Confessa que l'has descarregat i utilitzat