divendres, 19 de novembre del 2021

NESTFLIX, LA PLATAFORMA DE SERIES FALSES DINS DE SERIES AUTENTIQUES


Aquest és un d'aquells projectes esbojarrats. Es tracta d'un portal que simula Netflix però que el seu catàleg està format per sèries falses, és a dir, aquelles sèries o tràilers de sèries que veiem dins de sèries reals. Per exemple, el 'Show de Rasca i Pica' dins dels Simpson o el Hamlet de Schawrzenegger a Last Action Hero o Simple Jack, el personatge del personatge de Ben Stiller a Trophic Thunder. Passant per 'Angels with filthy souls' la peli que el nen de Solo en Casa mirava a la televisió o les pelis de sèries B que protagonitza el personatge de Leonardo DiCaprio a 'Erase una vez en Hollywood'.

Es tracta d'un projecte de la sra. Lynn Fischer. Malauradament, encara que tingui aspecte de plataforma d'streaming (simulant Netflix)  es tracta només d'un website de registre. En paraules de la creadora "Nestflix és un wiki disfressat de plataforma de transmissió que cataloga pel·lícules i programes de televisió de ficció dins de pel·lícules i programes de televisió reals". Així doncs, aquest portal farà les delícies de les persones completistes que volen saber

Ara mateix està formada per més de 500 registres i estan receptius a rebre noves aportacions de qualsevol que pugui aportar descripció de la sèrie dins de la sèrie en qüestió.  Podeu entrar clicant aquí.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Ostres, quina gràcia, hehehe. Però és que hi ha gent molt friki, eh! Per recopilar aquestes meta-sèries se n'ha de ser.