dijous, 28 d’abril del 2022

'BATECS': UN LLIBRE? UN CLUB? ... D'EQHES DaBIT

 

A l'amic Eqhes DaBit -àlies de David Comuñas- no paren d'arribar-li idees, projectes i propostes. Ell no vol, però les idees li arriben i com és tan carinyòs les abraça totes... El nou projecte és GRAN, moooolt gran, però abans de parlar d'ell, hem de començar pel principi.

El principi és BATECS de Lo Pulmonet, aquest recull de fotografies (48 en total) en format de llibre cuqui (que veieu a la foto) per a penjar a la paret amb imatges molt suggerents d'un espai privilegiat perdut (però no molt) de El Perelló. 

Aquest espai privilegiat es diu Lo Pulmonet, Espai d'art i Natura i en ell hi tenen cabuda moooltes coses: flors, plantes, arbres, insectes, cargols, pereres, bolets... però també il·lusions, idees, art i creativitat.

El llibre està disponible des del dia abans de Sant Jordi, us podria dir que val 20€ i que ja tardeu en comprar-lo ... però heu de saber que adquirint aquest llibre tindreu molt més que un llibre, ja que us dóna accès a 1 any de subscripció al 'Club dels Batecs de Lo Pulmonet', aquest club és una comunitat privada de persones interessades en l'art i la natura; el seu punt de trobada és la finca 'lo pulmonet' i l'adhesió al club proporciona l'accès privilegiat a diferents activitats i continguts. Diguem que el llibre és una porta d'entrada al Club. Aquest llibre el podem adquirir a la Llibreria La Romàntica (Amposta) o contactant directament amb l'autor en els diferents enllaços actius que heu trobat al llarg d'aquest text.

Ser membre d'aquest Club dóna 'dret' a 12 relats exclusius d'Eqhes DaBit i l'accès gratuït a 1 activitat mensual que s'aniran definint i concretant,

Com més subscriptors ('batecs') hi hagi, més opcions hi haurà que es puguin fer més coses... els 50 subscriptors és el tret de sortida del Club, amb 50 membres ja podem considerar-nos una comunitat. Si arribem als 100 es farà una festa privada amb els membres del Club i si s'aconsegueixen els 300 llavors ja podem obrir-nos al món i fer unes jornades obertes al públic amb caràcter artístic i cultural.

Com us deia, es tracta d'un projecte gran i ambiciós... i el farem tan gran i possible com nosaltres vulguem. De moment, tothom a tenir el llibre i, poc a poc, anirem entrant a Lo Puloment ... Ho sents? és Lo Pulmonet que batega!