dimarts, 3 de maig del 2022

TRETS- CULTURA ITALIANA: DIA 1: INAUGURACIO (TRETS#2)

Divendres que ve tindrem l'inauguració de la primera edició de TRETS, Festival Internacional de Cinema i Cultures dedicat -aquest any- a la Cultura Italiana. I tindrem una inauguració ESPECTACULAR !

Us proposem una activitat gastronòmica-musical-cinematogràfica com no l'heu tingut mai; sí, sí, som així de xulos:  MAI .

A veure quan heu tingut l'ocassió de veure una obra mestra en pantalla gran i VOSE mentre estàs sopant i després gaudeixes d'un concert .... doncs aquest serà el 'menú' que des del CineClub La Ràpita us hem preparat per a donar el tret de sortida a un projecte ple d'entusiasme i il·lusió.

Com podeu veure en la imatge adjunta, la nit començarà amb un sopar italià a càrrec del restaurant 'la Dolce Vita': que si lassagna, que si pizza, que si amanida de burrata, que si tiramisú i tot això regat amb chianti, el vi amb d.o. d'Itàlia.

Mentres assaborim la cuina italiana veurem el clàssic del mestre Fellini: Amarcord (1973). 

I quan acabi la peli i el sopar, el grup Giancaldo, un grup de 5 músics enamorats de la cultura italiana ens oferirà un repertori de versions de música italiana. Giancaldo es va formar l'any 2019 a Lleida (tot i que dins hi tenen un canareu) i la Belen, Raül, Xavi, Ruben i Miquel ens interpretaran temes com 'sapore di sale', 'bella ciao', 'la bambola' o 'il mondo'... autèntics clàssics de la música italiana!

No em direu que no és una vetllada tremenda; les opcions són: venir a tot, Sopar+Peli+Concert per 20€ o, només Peli+Concert per 10€.

Vinga! que ens quedem poques places!