dimecres, 8 de juny del 2022

TORNA 'THE KINGDOM' DEL SR. LARS VON TRIER

 

Fa 25 anys, el sr. Lars Von Trier va idear i realitzar una sèrie estranya, de culte, fascinant, inquietant i trencadora.... com la majoria de 'coses' que fa el sr. Von Trier.

'The Kingdom' -Riget, en danès- va tenir una primera temporada el 1994 i una segona -Riget II- el 1997. Filmin ha arribat un acord amb la productora -que ha remasteritzat la sèrie original- per re-estrenar-la a la seva plataforma i poder oferir en exclusiva la temporada 3 que ens arribarà 25 anys després. És una bona notícia la recuperació d'aquesta sèrie, difícil de veure enlloc i una autèntica obra de culte per entendre millor l'univers del sr. Von Trier. De fet, la notícia global és que Filmin ha aconseguit els drets d'exhibició de tota la filmografia del director danès, per tant, podrem gaudir dels primers treballs del director.

'The Kingdom' és una sèrie que ens parla d'un hospital laberíntic situat damunt d'un pantà. Sèrie complexa, amb moltes capes, amb un caràcter marcadament de terror i tocs sobrenaturals. El repartiment estava ple de figures de la interpretació nòrdica, com l'immens Udo Kier, per exemple, o Lars Mikkelsen.

La Temporada 3 s'anomenarà 'The Kingdom: Exodus' i s'afegirà Alexander Skarsgard. Seran 5 capítols de 60 minuts cada capitol. La podrem veure a Filmin a la tardor d'aquest any.

Bona notícia !!!