dimecres, 15 de febrer del 2023

'LO PERKAL', FENOMEN TRANSGRESSOR I CLANDESTÍ DEL TERRENO

 
L'amic Alex Espuny, canareu, és un activista cultural i un dels grans valors humans que tenim al territori: fotògraf, productor multimèdia, ment inquieta, provocadora... si no existís, l'hauríem d'inventar! 

La ment i del cos inquiet de l'amic Espuny el va portar a que un 14/02/20 (ahir va fer 3 anys) a Alcanar creés una activitat clandestina i secreta, l'anomenaren 'Percal' i es tractava d'una activitat novedosa: sabíem dia i hora però no sabíem què tindria lloc ni a on. La pandèmia va 'tallar el rotllo', com en tants altres àmbits de la nostra vida i la proposta es va repetir un parell d'anys després, va passar a dir-se 'Lo Perkal' (guanyant una 'k' que li donava força i un aire punk considerable)... i en van venir uns quants 'percals' més i aquest divendres ens han preparat el 6è.

La idea és tan senzilla com fascinant: se'ns presenta un cartell amb la data i l'hora i un codi QR, no sabem què veurem ni el lloc, aquest codi s'activarà el mateix dia, 2 hores abans de començar l'activitat... no em digueu que no és una idea brutal? L'activitat va guanyant públic a cada nova edició.

Que en el nostre terreno ens passin coses com aquestes és per a sentir-nos afortunades, amics i amigues. Davant de la saturació de propostes culturals diverses poder assistir a una experiència d'aquestes característiques: secreta, clandestina i transgressora és un lujazo !!

Veniu divendres???!!!!
🔊🔊 Trobàveu a faltar un bon PerKal????? 😎
Ja el tenim aquí!
ivendres, 17 de febrer, Primer Perkal del '23.
Un altre espectacle "CLANDESTÍ" a cegues i en una nova "LOCALITZACIÓ SECRETA" que us expandirà la ment.
🤞 No patiu pel fred que no en patirem gens.
🤯 Com ja sabeu, LoPerkal no té xarxes socials, així que compartiu i envieu aquest cartell a totes les vostres amistats. Però no a moltes, que cada dia en som més i a perill que no capiguem totes.
🆒 El Codi QR de localització s'activarà 2 hores abans de l'inici.
🔁 Activitat Gratuïta. 👨‍👩‍👧‍Menors de 14 acompanyats. 👌🏻 L'accés al lloc està adaptat per a persones en mobilitat reduïda.
🔌 Organitza: LoPerkal i Ajuntament d'Alcanar.