divendres, 5 de maig del 2023

TRETS 2023 DIA #3 : LA VARDA + AU POSTE! + PETITE MANA (TRETS#5)

 

El tercer dia (diumenge 07/05) d'aquest intens festival arribarà amb un llegenda del cinema frànces. La sra. Agnes Varda és un de les directores més reconegudes, impulsora de la Nouvelle Vague i directora-autora amb una capacitat de barrejar ficció i documental excepcional. De tot això, en parlarem amb Imma Merino l'autora del llibre 'Agnes Varda, espigadora de realidades y ensueños', que vindrà al Café del Port de La Ràpita a presentar-nos el llibre i ajudar-nos a conèixer a 'la Varda'. Serà a 'Un Vermut amb la Varda' , a les 12:00.

Aquest vermut ens servirà per a entendre millor el darrer film de la sra.Varda, precisament, un documental que va fer sobre la seva vida: 'Varda par Agnes' (2019), serà el documental de TRETS 2023, a les 17:00 a l'Auditori Sixto Mir.

A les 19:00 gaudirem del segon film del sr. Quentin Dupieux: 'Au poste!' (2018), si no coneixeu l'obra del sr. Dupieux, no dubteu en vindre-la a descobrir, la seva imaginació desbordant i surreal us deixarà estabornits i estabornides.

I tancarem TRETS 2023 amb una peça de luxe de la directora Celine Sciamma que amb 'Petite Maman' (2021) va rebre el Premi del Públic en el Festival de Berlin, entre altres arreu del món. Una delicada fàbula sobre la infantesa, la maternitat, la màgia ... un Cloenda que no us podeu perdre!