dimarts, 27 de juny del 2023

'TALLER EN CINEMA D'AUTOR' DEL SR. MANEL RAGA A ULLDECONA


Crec que ja us ho havia dit en alguna altra ocasió: el sr. Manel Raga és el director més reconegut internacionalment de les Terres de l'Ebre. Projecte a projecte està construïnt una filmografia que diversos festival de cinema d'Europa ja han premiat i aplaudit. És el 'nostre' director de cinema!

Del 04 al 08 de juliol tenim la sort de poder ser alumnat del seu 'Taller en Cinema d'Autor (especialitzat en direcció cinematogràfica)' que impartirà a Ulldecona. El curs forma part del programa nòmada de l'Escola per l'Art i la Cultura i està emmarcat dins de les activitats de mónFILMAT 2023. 

El Taller té l'objectiu d'oferir les pautes i els coneixements per a poder descobrir una veu pròpia a l'hora de crear material audiovisual. De construir la relació que es crea entre el director i la realitat... mitjançant la visualització i anàlisi de films, les activitats pràctiques de petit format i la pràctica final.

El Taller no va adreçat a persones especialitzades ni professionals sinó a qualsevol persona que disposi d'una càmera de video (el mòbil ho és) i que vulgui aprofundir en el llenguatge cinematogràfic.

El curs consta de 05 sessions, de 4 hores de durada cadascuna i una tutoria personalitzada. Més informació: aquí.

El curs tindrà la Cloenda amb la projecció del film 'A través de los olivos' (d'Abbas Kiarostami, 1994) inclosa en la programació de mónFILMAT 2023, en una projecció a l'aire lliure en el Museu Natural Oliveres Mil·lenàries de l'Arion (Ulldecona).

Ja tardeu en inscriure-vos !! 
ho podeu fer clicant aquí per a accedir al full d'inscripció.