dimarts, 10 de setembre del 2019

X FANGOFEST A PUNT DE COMENÇAR !!!


Amics i amigues, ja tornem a tenir aquí al FangoFest, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore d'Amposta. Aquest any arriba a la seva 10ena. edició i tira la casa per la finestra oferint-nos més FangoFest que mai: més convidats, més curts, més llargs, més activitats, més films inèdits i, fins i tot, concerts super-rockeros amb Motorzombi i Paüra!!

El Xè. FangoFest tindrà lloc del dijous 12 al diumenge 15 de setembre i bona part de les activitats tindran lloc a la Lira Ampostina.

La programació d'enguany compta amb 90 curtmetratges (dels 390 rebuts), 12 llarmetratges (dels 26 que hi volien optar) i convidats de luxe: com Lone Fleming, mítica 'scream queen' protagonista del film de culte La noche del terror ciego i Sebastià d'Arbó, el rei dels fenòmens paranormals a Catalunya i director de diversos films. Amb aquestes dues personalitats tindré l'honor de xerrar una estoneta tot fent-los l'entrevista pertinent (Ciutadà K està content i agraït per la confiança)Acompanyarà la presència de la sra. Lone Fleming la projecció d'un dels seus darrers treballs: el curtmetratge 'La casa gris' de Diana Caro, vist en el Festival de Sitges de l'any passat. Complementant la presència del sr. d'Arbó (no confondre amb l'escriptor ebrenc) podrem veure el documental El Pionero, el cine parapsicológico de Sebastià d'Arbó dirigit per Luís Esquinas Chanes, projectat també en el Sitges 2018.

La programació del FangoFest ve carregat de cinema terrorífic i d'impacte: curts d'animació, de terror, de gore, de fantàstic, de documentals i de llargmetratges inèdits en sales comercials com Mega Time Squad (Tim van Dammen) i I-Religeoux (José Martos Arroyo). 

Aquest any el FangoFest ha tornat a convidar a CREA per a presentar el seu darrer treball dins de la secció 'Made in Terres de l'Ebre', un espai per a fer ressò del què fem en el territori. El dijous 12/09 a les 20:00 podreu veure el primer documental que hem fet: 'Versos contra la violència, el documental'.

4 dies d'activitat intensa, terrorífica i fantàstica!!