dissabte, 11 d’abril del 2020

diLLUMS CONFINATS



Com ja sabeu, el primer dilluns de cada mes té lloc la trobada dels diLLUMs d'Arts al Forn (ja n'he parlat algun cop). Durant 4 anys i mig, de forma ininterrompuda, la trobada-sopar ha tingut lloc però, lògicament, aquest mes d'abril no ha pogut ser. El confinament imposa quedar-se a casa. Penseu que són molts dilluns de veure'ns les cares, de xerrar, de compartir versos, lectures, cançons i cremats deliciosos i de gaudir del sopar que ens ofereix el Forn de la Canonja. Són molt dilluns, massa, com per a no tenir enyor, com per a no tenir ganes de fer alguna cosa que compensi la 'distància'. A més, fa pocs dies, una de les 'amigues' dels diLLUMS -Montserrat Esteve- va morir... aquest fet, colpeja l'ànima del diLLUMS encara més. 

El passat dilluns 06 d'abril no hi haver sopar al Forn de la Canonja, però aquell dia a les 21:00 es va compartir el vídeo 'diLLUMs Confinat' que us adjunto més avall com un intent de veure'ns les cares al voltant de la Cultura, de suplir aquell enyor que us deia i, sobretot, oferir un homenatge a l'amiga que ens ha deixat. 

Així doncs, moltes i moltes de les que hem participat en les trobades del diLLUMs hem participat en aquest vídeo explicant,  dient o cantant allò que ens vingués de gust. 

En el moment 34'19" hi torbareu al Ciutadà K recitant un fragment de la cançó Arrebato de Luís Eduardo Aute.... un altre mestre que també es ha deixat aquest dies estranys que estem vivint.