dijous, 11 de març del 2021

CIUTADÀ K FA 13 ANYS !!!

 


Avui Ciutadà K fa 13 anys. En aquests 13 anys han passat per aquí 291.083 visites i l'activitat continua intensa. Hem reduït lleugerament el nombre de post, de 147 (2019) a 137 (2020), però no es tracta d'una reducció massa significativa.

Aquest 2020 hem tingut 9.818 visites en tots els blos publicats en el darrer any (una mica menys que l'any passat, que estava en uns 10.450). Les visites anuals continuen baixant però els comentaris han tingut una lleugera pujada en relació a l'any passat: enguany 39 comentaris (2019:20 comentaris). Els comentaristes continuen sent els habituals Xexu (24) i Pons (2), algun amic/a seguidor/a com Jesús Tibau, Carolina o Jaume Vidal però hem de destacar la presència d'Artur, que amb 11 comentaris es situa en el top 10 de comentaristes. Gràcies, doncs, als que ens acompanyeu, sigueu antics o nous. 

En relació a les entrades més visitades, aquí està el TOP 5:

2. SR. CARLO RUIZ ZAFÓN: en 124 visites.

A l'igual que l'any passat mónFILMAT, Festival Internacional de Cinema i Paisatge està com al post més visitat, juntament amb el festival amic d'Equador, Kunturñawi; m'agrada que un tema com l'anti-taurí estigui, també, en el top 5. 

Un any més afegint peces al mosaic del Ciutadà K, més de 2.300 entrades al voltant de la Cinefàgia, la Cultura i la Vida. 

Espero que em continueu acompanyant...


6 comentaris:

Sergi ha dit...

Que pesat que sóc, però encapçalar llistes ja m'agrada. No sempre sé què dir, moltes coses de les que parles ni les conec, però sempre vaig fent un cop d'ull als teus posts. Per molts anys més!

Ciutadà K ha dit...

Res de pesat, s'agreixen les seves visites :) ... jo no puc dir el mateix que vosté: vinc poc per casa seva :(

Continuem a la blogsfera!

Pons ha dit...

Només dos comentaris en tot l’any? Els has comptat bé? Pensava que era una mica més treballador

Ciutadà K ha dit...

El que passa és que li fa rabieta que Xexu el torni a guanyar! Jejejejeje
Grácies per les visites i comentar...per 'casa seva' hi passo molt més que per la de Xexu.

(Sí, si, ho he comptat bé :)

pau ha dit...

Eiiii senyor Ciutadà!!!!! ENHORABONA per aquesta pila d'anys! :)

Ciutadà K ha dit...

Gràcies, Pau !!!!