dissabte, 11 de març del 2023

CIUTADÀ K AVUI FA 15 ANYS !!!


Escriure un blog (i més si és a blogger) ara mateix és una activitat viejuna. Com ho és escriure en pluma, enviar postals o redactar cartes a mà. Escriure un blog és una activitat d'una altra època però com tampoc fem bandera de marcar tendència ni estar a la moda ... aquí estem, després de 15 anys, continuant publicant post, amb una feqüència de 2 o 3 entrades per setmanes.

En 15 anys ja he publicat 2.555 entrades, parlant sobretot de Cinema però també d'altres manifestacions culturals o, senzillament, de la Vida. Aquest 2022 he publicat 120 entrades (una mica menys que l'any passat, 131). Des de que vaig obrir la paradeta un 11 de març de 2008 han passat per aquí 361.871 visitants. La prova de que els blogs ja no estan de moda és la davallada de visitants dels darrers anys: aquest any he tingut 2.182 visites (molt per sota del 5.607 de l'any passat o del 2020, que foren 9.818). I si les visites van caient, ja no en parlem dels comentaris: si l'any passat van ser 31 ... durant aquest darrer any només han estat 6, sent els comentaristes: Tibau, Neuromanter, PONS i Maria Jose Piorno.

Tot i aquestes dades, Ciutadà K no va nèixer en vocació de captar adeptes, ni molt menys per agradar; sinó que es tracta d'un forma de retenir, digerir i assimilar tot aquell entorn que m'atrau, m'interessa i li dedico atenció. El plaer de la culturofàgia pot ésser solitària... però gràcies als que us manifesteu en algun moment.

En relació a les entrades més visitades, aquí està el TOP 10:

4. 'VULGIA' DE LA SRA. LAURA GUARCH amb 51 visites
10. : 21, DEL SR. JESUS M TIBAU amb 38 visites

M'encanta que els top 10 d'allò més visitat tingui a veure en manifestacions culturals del territori: començant per Lo Perkal (de l'ami Espuny), passant per Eqhes, el Festival  Tyrika, el nou dic de Laura Guarch, Eduardo Sánchez, el Festival de l'amic Raga, Jesús Tibau o la primera edició de TRETS organitzat pel CineClub La Ràpita. Activitats i persones que fan la vida més fàcil als culturòfags del terreno....

I continuem ....