dimecres, 13 de març del 2013

PESCANT SERIES DE TV (13): UTOPIA

_
Avui pesquem una sèrie que ha estat tota una sorpresa: Utopia. Del canal britànic Channel 4, el mateix que ha destacat per productes com Black Mirror o Misfits.
 
A l'estil de Black Mirror (per cert, ja tenim a punt la segona temporada), Utopia és una mini-sèrie de 6 capítols de durada en la que el guionista Dennis Kelly ha creat tot un univers estètic (colors lluents, música potent) al voltant d'un grup de personatges ben estranys que tenen una novel·la gràfica de culte -anomenat Utopia- en la que es rumoreja que ha pronosticat els pitjors desastres del segle passat. Una mena de llibre de profecies. Una organització secreta -The Network- vol apropiar-se'n i començarà la persecució.... un  dels personatges més atractius és un psicòpata equipat amb una bossa groga plena de diversos utensilis de tortura.
 
Sèrie transgessora, creativa, orginal, amb molt d'humor negre, bona banda sonora i d'una violència bella i contundent que molts ja han comparat amb Tarantino.
 
Utopia és una bona pesca! A per ella!
 
Aquí us deixo el tràiler...
 

2 comentaris:

pati di fusa ha dit...

ostres, fa tilín, eh?
però jo en voldria una de més llarga.
després dels fisher, segueixo òrfena de sèrie i no sé com omplir el buit: "the wire", "dexter", "boss", "homeland"... i no sé què em passa amb la 2a de "game of thrones", que em costa posar-m'hi. crec que necessito algo més de tipus quotidià (m'han fet molt de mal, els de la funerària).
què em recomana, doctor? ;)

Ciutadà K ha dit...

Ei, li ha molat els Fisher, eh?? I el final!! quin final!

Sí, Game of Thrones ens va passar quelcom semblant...costa més entrar que en la primera...

Jo, si el que busca és quotidianeïtat, li recomano molt especialment The Wire, jo vaig per la temporada 4 i enganxa molt i molt ... en té cinc, prou llarga? :P