dimecres, 30 de març del 2022

PESCANT SERIES DE TV (35): 'KILLING EVE'

 

Ara feia temps que no feia un post sobre 'pescar sèries' i d'aquesta me n'havíeu parlat molta gent i encara no l'havia emprès. 'Killing Eve' està basada en la saga de novel·les de Luke Jennings: 'Codename Villanelle' que ha adaptat per a la televisió Phoebe Waller-Bridge (la creadora de Fleabag que aquí fa de showrunner i productrora executiva en la primera temporada; en les posteriors les showrunner són: Emerald Fennell, Suzanne Heathcote i Laura Neal, en la 4a i última). 

Es va estrenar al 2018 i s'acaba d'estrenar la 4a. temporada. 

'Killing Eve' s'asseu damunt les interpretacions de les dues actrius protagonistes: la sra. Sandra Oh i la sra. Jodie Comer. La primera és una oficial de l'MI5 una mica avorrida a la feina i a la vida; i la segona és una psicòpata assassina a sou. Aparentment és la història d'una persecució per a que una enxampi a l'altra però a mida que es va desenvolupant la història veiem que la relació obsessiva que s'estableix va més enllà que la simple tasca policial. Ritme trepdiant, girs de guió, personatge que no són el què semblen, sang, molts assassinats, violència gratuïta i un Villanelle excèntrica, freda, sàdica, xiflada i, tot i això, .... entranyable.

Cada temporada té 8 capítols i la durada d'aquests són d'uns 40 minuts, per tant, la devores ben ràpid. L'acció ens porta per tota Europa: Londres, la Toscana, Berlin, Roma, París, Rumania i Barcelona. 

El 27 de febrer es va estrenar la 4a. i última temporada.

De moment, estic començant la T4 i la sèrie és àgil, divertida, amb gotes d'humor negre, sexi i molt entretinguda.

Ben recomanable!

1 comentari:

Pons ha dit...

Veig que has fet cas de la meva recomanació, home savi.