dilluns, 15 de desembre del 2008

SR. MARCO PEREGO & SRA. AMY WINEHOUSE

Ja fa uns dies aparegué a la premsa la notíca d'una obra escultòrica curiosa... d'aquelles que tan li agraden al Ciutadà K....
·

L'artista Marco Perego ha presentat a la Galeria Half de Nova York una obra escultòrica titolada: 'The Only Good Rock Star Is a Dead Rock Star' ('La única estrella bona del rock és la que està morta') de tamany real on s'hi veu una rèplica de la cantant Amy Winehouse assassinada amb un tret al cap i damunt d'un toll de sang i al costat 'el supuesto asesino': Willim Burroughs (l'escriptor lisèrgic per excel·lència dins de la generació beat), assegut amb una cadira i amb una escopeta damunt les cames; curiosaent el sr. Borroughs -el 1951- va matar per accident a la seva dona d'un tret al cap mentres tractava d'imitar a Guillem Tell en una festa en un bar de Mèxic DC.

Buf! la intenció de l'obra, segons l'autor, és reivindicar que 'les estrelles del rock són els animals sacrificats de la nostra societat', no sé si el sr. Perego ho diu per Cobain, Lennon, Hendrix,.... i tants d'altres !!
Si voleu veure l'obra 'en vivo i en directo' (va per aquelles que de tant en tant passegen per NYC) estarà exposada a la galeria esmentada fins a finals de gener i està valorada en 120.000 dòlars (és a dir, uns 94.000 euros, res, per si algú la vol comprar).
Aquí teniu la cançó més coneguda de la sra. Winehouse: 'Rehab' .... aquí està, 'vivita y coleando' (de moment, ja que la senyora fa oposicions per a deixar un bonic cadàver ... )


3 comentaris:

Laura ha dit...

QUÉ FUERRRTE ME PARECE! i ella com s'ho ha pres?

què li ha semblat "bolt", ciutadà? jo hi aniré demà. :-D

BON DIA A CAN CIUTADÀ!

Ciutadà K ha dit...

Bon dia, Polita,
doncs, de moment, no es coneixen declaracions... però és que aquesta xicota, molt, molt 'on es troba' ella mateixa no ho sap massa, eh???

Bolt és una monada, divertida, àgil... es nota la mà Pixar!!!

pati di fusa ha dit...

ai, amb aquest tros de veu que té, i lo cromo que és, pobreta...

però sí, suposo que el mite rocker neix quan el cantant la palma, i com més jove millor. una paradoxa ben trista, no?

ara, déu n'hi do, la provocació del sr. perego! buf...