dimarts, 10 de novembre del 2009

ON VIUEN ELS MONSTRES

·
WHERE THE WILD THINGS ARE: Així s'anomena la nova i -esperadíssima!!!- pel·lícula d'Spike Jonze ... el 'moderno' del senyor Jonze.
·
El sr. Jonze -realment es diu Adam Spiegel- i va nèixer el 1969 i és polivalent: ha fet d'actor, productor, guionista... i director en 2 ocassions, en l'espectacular -per original!- Cómo ser John Malkovich (1999) i la rara -pel seu cripticisme!- Adaptation (El Ladrón de Orquídeas)(2002) amb Charlie Kaufman (el guionista més 'raro' d'USA i, jo diria, que del món). El sr. Jonze també fou co-creador de la tonteria surreal de Jackass. I el seu punt fort -fins ara- han estat els vídeoclips per a grups com: Sonic Youth, Weezer, R.E.M., Chemical Brothers, Björk (entre d'altres, la meravella de 'It's Oh so quiet'), Fatboy Slim, ...
·
El 1999 Spike Jonze es va casar amb Sofia Coppola... eren la parella de la postmodernitat cinematogràfica... però es van divorciar el 2003 (¡Dios los cría...!).
·
Les expectatives dipositades en l'Spike Jonze són molt altes (compartint club amb Michel Gondry) però el seus treballs com a director es fan esperar molt, massa!! ... per fi, ens arriba 'Where the Wild Things are', adaptació d'un llibre infantil clàssic de 1963 de Maurice Sendak que ja ha estat curt d'animació, opera i, fins i tot, vídeo-joc... i ara, cinema !!!.
(si voleu veure el vídeo cliqueu aquí)


HI HA UNES GANETES !!!!

2 comentaris:

Nur ha dit...

fa bona pinta, ja me l'explicaras!!
jajajajaja

Carolina ha dit...

Moltes ganes de veure-la! A veure si arriba per aquests móns de Déu!