diumenge, 1 de novembre del 2009

SR. MIGUEL TRILLO

·
El sr. Trillo fou un dels fotògrafs imprescindibles de l'anomenada 'Movida marileña'. Nascut a Jimena de la Frontera (Càdis) l'any 1953, des dels '70 s'ha dedicat a mostrar-nos la gent jove i els seus estils, la moda, la música ... porta, doncs, 3 dècades explicant-nos quines i com són les tribus urbanes de la península...mods, punkies, siniestros, raperos, heavies. Ara podem veure un recull de 116 fotografies en l'exposició 'Identidades' a la Sala del Canal de Isabel II de Madrid fins al 15 de novembre.
·

Tot i la seva edat, el sr. Trillo és el fotògraf especialista en tribus urbanes que tenim, i les seves imatges ens han expressat l'evolució d'aquestes des de la dictadura fins als nostres dies...

··

8 comentaris:

Nur ha dit...

Ara semblare prepotent, però es fàcil dedicar-te a fer fotos de tribus urbanes, ells ja van vestits per quedar be a la foto, ja ens sorpren veure'ls, el merit del fotograf es una altre, però en aquest cas part de la foto ja estava feta, no se si m'explico....

Ciutadà K ha dit...

s'explica, s'explica, ciutadana Nur... i té part de raó... però el mateix podríem dir dels retrats fototgràfics, no????

Bon dia!!!
:)

Nur ha dit...

No, pq en els retrats l'important no es com van vestits, o pentinats, o maquillats, si no el que transmeten aquelles persones, o l'escena, o l'entorn, crec que el fotogaf s'ho ha de currar, per fer un retrat i transmetre algo d'aquella persona que no coneixem, o que ens vol explicar, en canvi aqui el que ens vol transmetre esta molt clar, es com van!!!! I ja es veu!!!

Ciutadà K ha dit...

bueno,bueno, només 'com van', només 'com va'... i també què transmeten amb com van , no???

pobre, sr. Trillo! alguna cosa deu fer, no??

avui està debatidora, eh??

;)

Nur ha dit...

Ei que ja he dit que estvaa pedant!!!!!
Que jo segur que ho faig i em queda un xurro!!!!!

Ciutadà K ha dit...

Tu ets una artista!!! i tenim proves gràfiques i 'cabassets'

:P

Carolina ha dit...

Continuo sense poder-lo llegir ciutadà... :(

Ciutadà K ha dit...

Grrrr!! quina ràbia! sempre ho pot fer pel Facebook ... acabo de bombardejar-la amb mails de post antics... a veure si podem 'enganyar' al seu PC que és com si fos Hal9000 ... :)