divendres, 5 de març del 2010

SLAVA'S SNOW SHOW

·
Si no el coneixeu, ja esteu trigant !!
·
Fa uns 13 anys ens van regalar unes entrades per a un espectacle d'un tal Slava Poulin, amb l'obra 'Snow Show' ... no sabia on anàvem, no el coneixíem de res i per la promoció veiem que es tractava d'un pallasso... Resumint: es tracta d'un dels espectacles que més se m'ha clavat a l'ànima als que he assistit (com Mar i Cel, com el concert d'Antony and the Johnsons, com el Pont de Mar Blava de Lluís Llach).
·
El sr. Slava Poulin és un dels clowns de major prestigi internacional, va col·laborar amb el Cirque du Soleil en l'espectacle Alegria, i l'obra de la que us parlo: 'Slava's Snow Show' deu molt de l'esperit d'aquesta companyia, o potser és a l'inrevés. Aquest artista rus ha estat capaç amb aquesta obra de visitar 30 països, 100 ciutats, de que l'hagin vist 2.500.000 d'espectadors, de rebre nombrosos premis i reconeixements amb una obra que fa 15 anys que va pel món ... i encara dura (l'any passat estigué a Girona, entre altres ciutats ibèriques)
·
És difícil trobar les paraules per a descriure-vos l'atmòsfera especial, onírica i màgica que és capaç de crear en el seu espectacle ... Us puc assegurar que gaudir en directe del que podeu veure als 3'58'' del vídeo (o en la foto de baix a la dreta)... ÉS INOLVIDABLE !!!
·
Mireu, guadiu i flipeu (tant con ho vaig fer jo)!!!

·
(per a veure el vídeo cliqueu aquí)

4 comentaris:

NUr ha dit...

HO recordo, molt per sobre!!!!
quina rabia!!!!!

Ciutadà K ha dit...

vaja! amb el que em va impactar a mi...

pati di fusa ha dit...

ostres, és el que sortia a "alegria"? uau! a mi, que normalment no m'agraden gaire els pallassos, allí em va encantar! crec que aquest espectacle el fan ara a bcn, no?

per cert, ja sé que aquí queda una mica malament colar un tema tan banal com el dels òscars, però en parlarà, ciutadà? bé, per si no, em deixa felicitar efusivament el jeff i alegrar-me per la derrota d'"avatar"? ja sé que tot està manipuladíssim, però almenys hi ha hagut una mínima decència, perquè francament és una peli que provoca, com a mínim, vergonya aliena. els efectes, espectaculars, això sí, però amb els més de 300 milions de dòlars que ha costat, bé en podrien haver destinat un quilet a escriure un guió digne. (glups, m'he enrotllat una mica, però m'havia de manifestar...)

bon dia!!!

Ciutadà K ha dit...

Oh,Pats! trobava a faltar els seus comentaris crítics en aquesta casa.

En relació a Avatar estic totalment d'acord amb vosté i més!! és el gran fiasco i bluf de l'any i el mot 'decència' està molt ben utilitzar!!

Bon dia !!!