divendres, 17 de setembre del 2010

EL SWANLIGHTS D'ANTONY & THE JOHNSONS

·
El nou treball d'Antony and the Johnsons ja està aquí! La xarxa és tremenda: per a què esperar al 10 d'octubre si el podem fer circular a partir de ja??!! ... des d'ahir que els servidors no paren de penjar i compartir la nova perla del sr. Antony Hegarty i el seu grup ... SWANLIGHTS ja està aquí!! 11 cançons barroques, atmosfèriques ...
·
Com ja vam anunciar en comentaris anteriors des del The Crying Light esperàvem el nou treball d'Antony (aquí i aquí)... i és que és tan gran el magnetisme que ens desperta aquest senyor que mai en tenim prou i constantment estem esperant quelcom nou... delerosos, àvids, ansiosos d'embriagar-nos amb la seva veu, de fer-nos volar amb la música dels seus mots, de somniar desperts i transportar-nos lluny, lluny ... sí, amics i amigues, estic molt 'pillat' per l'Antony ... però crec que no és cap novetat, no?? :)
·
Us deixo amb la cançó Fletta (cançó 9) que canta amb Björk en un vídeo no-oficial...
·

2 comentaris:

pati di fusa ha dit...

és necessària la björk en una cançó de l'antony??? és que no l'acompanya, el xafa! sé que jugo amb foc, que m'enduré un mastegot, però no puc, és algo visceral.

perdoneu, però algú ho havia de dir! ;)

Ciutadà K ha dit...

no, no, vosté opini, Pats, només faltaria!!!

Com també afirma el meu amic Salva: 'aquesta és una cançó de la Bjök i no de l'Antony'... i desentona amb la resta de repertori, cert!
no m'estranyaria que se l'ha emportés per al seu nou disc...

però malgrat aixó... la resta de cançons estan bé, no???? :D