divendres, 1 d’octubre del 2010

MARILYN: AGOST 1953

·
Una notícia com la que us porto avui dóna comptes de per què un mite és un Mite. Que el Ciutadà K té a la Marilyn Monroe ben amunt en el -gran- pedestal de Dèus de l'Olimp cinematogràfic ja ho sabeu, l'hem recordat diversos cops: hem parlat d'una Marilyn eterna, d'una Marilyn escriptora... doncs des de fa pocs dies han editat un llibre amb fotografies inèdites de l'espectacular actriu... ¿encara és possible veure quelcom desconegut d'Ella (la més bella)? Doncs sí, amics i amigues, encara sí !!!.
·
El llibre en qüestió és Marilyn: August 1953, on hi podem trobar unes 100 fotografies mai vistes.
·
L'època en que estan fetes, la Marilyn no era -encara- l'idolatrada actriu que arribaria ser, de fet, faltaven alguns mesos per a que sortissin a la Playboy les seves fotos despullada sobre fons vermell que es convertirien en una ícona de la sensualitat.
·
Aquell agost de 1953, Marilyn Monroe tenia 27 anys i un fotògraf (el sr. John Vacho) de la revista Look va ser enviat a Canadà per a fotografiar una jove actriu que s'estava donant a conèixer i filmant Río sin Retorno. D'aquell reportatge només se'n van publicar 3 fotografies ... però 57 anys després podem veure la totalitat.
·
Durant el rodatge del film d'Otto Preminger -Río sin retorno- es va lesionar i van tenir que aturar el rodatge, incident que li va anar molt bé al sr. Vachon per a fotografiar a l'actriu tanta estona com va voler. En aquells dies, la Monroe estava promesa amb el jugador de béisbol Joe DiMaggio.
·
Aquí us deixo una petita selecció ... no em direu que no es encantadora.

4 comentaris:

la polita ha dit...

són molt maques!
bon cap de setmana! :)

Jesús M. Tibau ha dit...

una de les grans icones del segle XX, sense dubte

Nur ha dit...

molt guapa!

pati di fusa ha dit...

m'agrada! (clic)