dimecres, 13 d’octubre del 2010

'TODO O NADA' DEL SR. MARIO TESTINO

·
Si hi ha algun fotògraf estilòs i admirat en els diferents rostres del món de la moda, aquest és Mario Testino. Ell és el responsable de les millors portades de Vanity Fair, Vogue o Elle. Per la seva càmara han passat personalitats de Hollywood i -sobretot- de la passarel·la: Gwyneth Paltrow, Claudia Schiffer, Cameron Diaz, Demi Moore, Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Madonna, Kristen Dunst, Kate Moss, Kate Winslet... i lady Di.
·
El Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid exposa 'Mario Testino. Todo o Nada', en la que es podrà veure -per primer cop- una retrospectiva amb 54 fotografies fetes des de 1995 fins a l'actualitat.

·
El sr. Testino -nascut a Lima, Perú, l'any 1954-, va estudiar Economia, Dret i Relacions Internacionals abans de que -el 1976- marxés a Londres a interessar-se -cada cop més- per la fotografia. Allà, fèu books per a models desconegudes per 'quatre duros' en els inicis fins arribar al reconeixement internacional del que gaudeix en l'actualitat. És un mestre en treure la bellesa de qualsevol persona que passa per davant del seu objectiu, el seu és un estil etiquetat com a 'realisme de luxe', dones mirant a la càmara, seductores, tremendament belles, exultants, femenines, segures... Diuen que ell té el mèrit d'haver fet riure i sense protocol a lady Di; sembla ser que les seves sessions fotogràfiques estan carregades d'humor i bon rotllo, fet que provoca que moltes de les fotografiades idolatrin al sr. Testino. Precisament, en poques fotografies on hi surt el sr. Testino està seriós...
·
L'exposició Mario Testino. Todo o Nada es podrà gaudir del 21/09/10 al 09/01/11.

















7 comentaris:

Laura ha dit...

que xula! a veure si després la porten a barcelona... la de la kate winslet és molt bonica! :)

Nur ha dit...

JO...

Salva ha dit...

Jo, en una de les meves habituals escapades a London, vaig veure una exposició d'aquest senyor a la National Portrait molt entretinguda també.
a que faig rabia! je je

Ciutadà K ha dit...

'JO', és 'jo de tu'
o
'JO', de 'jopeta'

:P

Ciutadà K ha dit...

sí, Salva, sí, fas ràbia... sobretot la paraula 'habituals' ... :S

Salva ha dit...

si, a més es mentida, he anat tres o quatre cops a Londres només crec

Carolina ha dit...

Aix, doncs què vol que li digui, a mi aquest tipus de foto no em diuen res... em semblen fotos de revista de moda de tots som guapos. I no em semblen ni atrevides, ni que juguin amb l'espectador ni rien de rien. Sorry.