dimarts, 4 de gener del 2011

AND THE OSCAR GOES TO... NATALIE PORTMAN !!!

·
La xarxa ja fa temps que en va plena (les amigues Patri i Laura, per exemple, ja n'han parlat): la nova peli del sr. Darren Aronofsky (el responsable de meravelles com Pi, Requiem por un sueño, The Fountain, El luchador... bueno, totes les que ha dirigit!! ens agrada el Aronofsky!!!) va directa cap als premis més reconeguts de l'acadèmia de Hollywood: els Oscar i, sobretot, per a la seva principal protagonista... la sra. Natalie Portman.
·
Black Swan (Cigne Negre) ha estat un autèntic repte per a l'actriu: Es va preparar un any abans de començar a rodar, amb sessions diàries de 3 hores de ballet, 1 hora de natació i 1 hora de gimnàsia ... i, a 2 mesos d'iniciar el rodatge, aquestes hores diàries es van convertir en 8 !! tot aquest treball era per a estar al 100% de les seves capacitats físiques i poder interpretar -ella mateixa- la coreografia del Llac dels cignes (de Chaikovski) del final del film. Els 42 dies i 18 hores diàries de treball que comportà el rodatge només van deixar dormir a l'actriu unes 5 hores abans de tornar a entrenar... La sra. Portman és així!!! implicada, compromesa... professional!!.
·
La crítica en ple està d'acord en la intepretació memorable de la sra. Portman, i no només en la qüestió física, sinó també en la psicològica. El paper que interpreta -Nina- és un cas típic de comportament obsessiu-compulsiu que ha de ser capaç de soportar la pressió d'haver aconseguit el paper de ballet de la seva vida i la competència amb la resta d'artistes de la companyia de dansa (sobretot amb una ballarina en concret), tot plegat acompanyat d'una relació malaltisa amb la seva mare.... ingredients perfectes per a un bon thriller.
·
A les nostres pantalles -Black Swan- ens arribarà a finals d'aquest mes que comencem ... ja està apuntat a la recent estrenada agenda!! No hi faltarem !!!
·
Us deixo un tràiler musical, marxós, inquietant i engrescador ... l'Oscar per a la Natalie, JA !!!
·

3 comentaris:

pati di fusa ha dit...

aiperfavor, ciutadà! no em distregui, que estic treballaaaaaaaaaant!!!

Carolina ha dit...

Moltes ganes de veure-la.. i com és que no fa marujeo del seu embaràs i noviet? Si vostè és un marujo!

laura ha dit...

qué ganitas!!!!