dimecres, 23 de març del 2011

EL SR. DAVID LYNCH + DURAN DURAN

·
Sí, amics i amigues, quan he llegit la notícia no m'ho podia creure. Duran Duran + David Lynch? Comoooorrrrr?. No voldria ofendre a cap dels fans d'aquest grup peça clau dels anys '80 del segle passat, que sé que n'hi ha molts i moltes; puc reconèixer, fins i tot, que alguna cançó d'ells em devia agradar, com Notorius o The Wild Boys... però.... ja van tenir el seu moment, no? amb carinyo, eh? (he de reconèixer que en la meva escala de valoracions, però, tenen uns quants enters més que Spandau Ballet, que anaven a la par).
·
Doncs sembla ser que el sr. David Lynch els troba interessants (sovint em pregunto: què li deu passar pel cap a aquest home? mira que és raro, eh? I arribo a la conclusió que, sovint, no ho sap ni ell... :P ) .
·
Unstage és un projecte d'American Express, YouTube i VEVO que té l'objectiu d'oferir concerts en streaming i amb la possibilitat d'interactuar tot triant l'angle de visió de les càmares o enviant fotos per a que siguin projectades a l'escenari durant el concert. Aquest novedós projecte va començar amb la presentació del nou disc d'Arcade Fire (algun dia parlarem d'ells) en un concert al Madison Square Garden el 05 d'agost de l'any passat, dirigit per Terry Gilliam
·

Demà (23/03/11) li toca el torn a Durant Duran i David Lynch retransmetrà al món mundial el concert d'aquest grup des del Mayan Theatre de Los Ángeles. Serà a partir de les 22:00 (hora d'allà) sota el títol Duran Duran Unstaged. El podreu seguir des de youtube, en aquest canal: duranduranvevo.
·
El sr. David Lynch és imprevisible i aquest projecte n'és la prova. Aquest director ja tingué experiència en filmar concerts en el projecte (raro, raro): “Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Brokenhearted”, en el que l'acompanyaven l'Angelo Badalamenti i Julee Cruise (que se n'haurà fet d'aquesta noia?).
·
El mateix sr. Lynch expressa: “Estoy muy entusiasmado con esta oportunidad de experimentar con la banda Duran Duran, en el Mayan Theater, el 23 de marzo. La idea es tratar de crear sobre la marcha, generar capas de imágenes de Duran Duran en el escenario. Un mundo de experimentación y, con suerte, algunos accidentes felices”.
·
David Lynch gravant al Duran Duran??!! què serà el pròxim? Abbas Kiarostami filmant Lady Gaga?? (je,je,je,je).
·
Us deixo amb el trailer de l'aconteixement.... ·
·


2 comentaris:

pati di fusa ha dit...

però si el senyor lynch, amb aquesta pinta que té, podria ser perfectament el cinquè membre de duran duran! jo sí que la veig, sí, aquesta simbiosi! ;)

amb el tràiler no m'he atrevit. ja sap que amb el senyor lynch no som gaire amiguets. i amb els duran duran... tampoc.

Ciutadà K ha dit...

ai, com veure així al mestre Lynch... això com a mínim és heretgia... això és pel poc carinyo que li desperta...

i Arcade Fire amb el sr. Gilliam, què tal?