dimecres, 4 de maig del 2011

PRESENTACIO VIDEOGLIFICS



Com ja sabeu, el Ciutadà K és un dels membres de CREA, l'equip amb moooltes inquietuds audiovisuals que han anat presentant els Videoglífics a la xarxa des del juny de l'any passat fins al març d'aquest. 10 videoglífics, un per mes, que signifiquen la primera temporada d'aquest 'experiment' que lliga llenguatge + imatge.

Els Videoglífics (de Vídeo+Jeroglífic) són curtmetratges molt curts que amaguen en les seves imatges una dita popular o refrany català... potser per aquest lligam amb el llenguatge la Biblioteca d'Amposta ens ha honorat a fer-ne la presentació i el visionat dels Videoglífics el mateix dia que fa el seu 16è aniversari, com a part de la celebració.

Durant l'acte sortejarem llibres i DVDs de tots els Videoglífics fets fins ara... i brindarem per la Biblioteca i per CREA (ja que té força projectes en cartera: lipdub, curt nou ...).


Com veieu a la invitació us esperem, el proper DIJOUS 05 DE MAIG A LES 20:00 A LA BIBLIOTECA D'AMPOSTA.

5 comentaris:

pati di fusa ha dit...

parlarà, ciutadà? jo no hi podré ser, però que vagi molt bé!!!

Ciutadà K ha dit...

Que si parlarééééé??? sembla que no em conegui, benvolguda Pats, i tant que parlaré!!! però, sobretot, veure'm tots els Videoglífics de cop ... ATRACON de Videoglífics!

llàstima que no pugui venir :(

Nur ha dit...

No callara!!!

Ciutadà K ha dit...

¡Hala! com es passa senyoreta Nur!!

Laura ha dit...

que vagi molt bé la presentació, ciutadà! en farà crònica, oi? :)