dimecres, 9 de novembre del 2011

DISFRESSA DE SOLDAT IMPERIAL

Sí, sí, això que us presento avui és una autèntica frikada, però frikada, frikada! , que només els i les fans de la saga Star Wars poden entendre: Es tracta d'una disfressa de soldat imperial, però autèntica, eh? res d'imitacions!.

L'any 1977, George Lucas va encarregar al dissenyador Andrew Ainsworth les armadures dels soldats imperials (o stormtroopers) que estaven al servei de l'emperador Palpatine i el seu sequaç Darth Vader....

Han passat 30 anys i el sr. Ainsworth (que no és tonto!) continua venent rèpliques d'aquestes armadures per internet. Aquestes armadures es fan a mà seguint els motllos originals de la saga cinematogràfica. La productora Lucasfilm no li va posar fàcil al sr. Ainsworth per a que fes negoci de la seva creació (tot i ser seva!) i van arribar, fins i tot, als tribunals; la justícia va donar la raó al dissenyador per considerar que es tracten de peces de disseny industrial i no obres d'art.

El casc i la pistola es venen per separat. Si volem comprar tot el pack només costa 1.600€ ... ai, quants col·lecionistes malalts pagarien molt més per aconseguir aquest tratge !!!???

La poso a la carta als Reis o què?

2 comentaris:

Laura ha dit...

sí!!! demana'l als reis!!!

Ciutadà K ha dit...

a què sí?????!!!

:P