dimecres, 23 de novembre del 2011

PARROT MUSICA CHOMON

Ens agrada el sr. Parrot! És tracta d’un dels artistes més versàtils que tenim; adaptable però amb personalitat. Ell és capaç de crear les cançons del Club Súper 3, d’arribar a top ten dels més venuts amb el seu personatge de El Chaval de la Peca o conduir un programa per a mostrar el talent de la gent gran a Casal Rock ... ¡el Marc puede con todo!.

Els seus darrers treballs discogràfics foren Avions (2009) i el disc d’homenatge a la Nova Cançó tot fent-ne versions (50 anys de la Nova Cançó, 2009).

Sempre inquiet, sempre creatiu, el Marc Parrot i l’Orquestra Impossible han creat l’espectacle multimèdia OMBRES DE PLATA, en el que, en directe, interpreten música original mentres es projecten films muts del sr. Segundo de Chomon. Produint-se un contrast estimulant de la poesia d’ambdós creadors. Imatges de principis del cinema, dels inicis del segle XX amb música del segle XXI. El cinema mut, en blanc i negre, sense els retocs i esteticisme del cinema actual provoca una estranya fascinació, i és per la que s’ha deixat emportar Marc Parrot a l’hora de compondre música que la il·lustri. Gràcies a la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya, el músic –desconeixedor de l’obra de Chomón- s’hi va capbussar i navegar en les imatges per a trobar inspiració musical. En paraules del músic les cançons expliquen històries “que s’amaguen entre els decorats pintats de les pel·lícules de Chomón”.

Aquest espectacle –en el que el sr. Parrot adopta el personatge del trobador de Sant Quirze Safaja- es va poder gaudir en directe a l’Auditori el passat 10/11, després de passejar-se per mitja Catalunya; i s’ha convertit en el nou disc del sr. Parrot: COMENÇAR PEL FINAL.


Marc és gran !!


4 comentaris:

Nur ha dit...

que fort, no? la gent pensa en tot!!! És raro!!! Però està bé!!! és original!!

Ciutadà K ha dit...

Molt original, Nur! ...
anem a veure'l en directe?
hi ha algun cangur a la sal? :P

NUR ha dit...

no m'ha agradat tant..!!!!

pati di fusa ha dit...

la idea és xula i original, però a mi tampoc no m'acaba d'entrar... i mira que sóc fan del marquitos!

hi hauria d'haver l'opció de "m'agrada" als comentaris dels blogs també. que bona, nur, hahahaha!