dijous, 1 de desembre del 2011

DESENLLAÇ TEATRAL D’UN COS A LA BIBLIOTECA

Qui va matar al sr. Mascarell? Aquesta era la pregunta que tancava el curtmetratge Un Cos a la Biblioteca de CREA. Un assassinat i tres sospitosos: La Muller, la Secretària i l’Escriptor.
Com ja us vam anunciar el misteri es va resoldre mitjançant una representació teatral el passat 22 d’octubre. Si, malauradament, sou dels que no vau gaudir-la en directe aquí us oferim l’enregistrament de la mateixa. En el vídeo podreu recordar el curt i, després, veure el desenllaç… Com podreu comprovar, hem gaudit d’uns actors i actrius ESPECTACULARS !!!

4 comentaris:

pati di fusa ha dit...

molt xulo el muntatge a la biblioteca! però... encara no sabem qui és l'assassí/ina, oi? jo voto per una conspiració entre tots els candidats. no em mullo massa, ja ho sé, però és que no me'n crec a cap. ara resulta que tots se l'estimaven? au, va... però si era odiós!

NUR ha dit...

pobres..... no ho van fer prou be,pq resulta que l'assesi era el jovenet escriptor, i per a que no fugis, l'inspector li va disparar, però es veu que no s'enten!!!! jejjejej , ara ells ho fan de maravilla, els guionistes..... aiaiaiai

Ciutadà K ha dit...

Ai, sí, Nur, gràcies per l'explicació... certament, l'assassí fou l'escriptor per les raons que exposa l'investigador: el sr. Mascarell li feia xantatge sobre el seu passat 'difícil'... De fet, en el curt, damunt de la taula del sr. Mascarell surt la carpeta 'Confidential' que ens ensenya l'invesitgador en la representació teatral... aquesta és la prova del xantatge.
Sí, el guionistes: suspesos! els actors i actrius: excel·lent!

pati di fusa ha dit...

ui, vaia... bé, reconec que no estava massa atenta cap al final, així que no ens precipitem i no ens carreguem el guió abans d'hora. ho tornaré a mirar posant-hi els cinc sentits!