dimecres, 22 de febrer del 2012

BIRDBOY (DE VAZQUEZ & RIVERO)

_


Aquesta delícia de curt ha guanyat el Goya al millor curtmetratge d'animació, després de aconseguir premis en diversos festivals, de ser presel·lecionat als Oscar 2012 i del considerable ressó que se n'ha fet a la xarxa... estava cantat que el premi el tenien guanyat.

El sr. Alberto Vázquez -un dels directors- és una apassionat de la ciència-ficció, li agrada cuinar menjar japonés, dibuixa còmics i toca la bateria en el grup Mano de Obra... un xicot molt ocupat. Birdboy és el primer curt que dirigeix, acompanyat de Pedro Rivero i el seu objectiu és aconseguir realitzar el seu primer llargmetratge. Veient el seu debut tot fa pensar que l'aconseguiran!!.

Marcadament deutor de l'estètica 'timburtoniana', els personatges, la història i l'encant dels dibuixos de Birdboy, el converteixen en una peça de culte des de ja mateix! Gaudiu-la!

3 comentaris:

Laura ha dit...

A Astiberri estan contents! Encara no l'he vist, em guardo l'enllaç per mirar-me'l en algun moment de la setmana. Gràcies per compartir-lo!

Ciutadà K ha dit...

De res, a servir....

Laura ha dit...

L'acabo de veure, m'ha agradat molt. El còmic el veig sempre que vaig al Saló, el tenen a la vista a l'estand d'Astiberri. Ara entenc per què.