dimarts, 28 de febrer del 2012

EL NOU FRANKENWEENIE DE TIM BURTON

_

Tot i que no es tracta de la nova pel·lícula que estrenarà el sr. Tim Burton (abans ens arribarà Dark Shadows) ens fa tanta il·lusió aquesta que de l'altra ja en parlarem quan arribi... Ens fa il·lusió per moltes raons:
- perquè torna a l'stop-motion que tantes alegries ens ha donat.
- perquè reprén un curt de la seva joventut -de 1984- d'imatge real i el transforma en llargmetratge d'animació però mantenint el blanc i negre.
- perquè en ella hi podrem trobar com a una de les veus principals la de Winona Ryder (l'enyorem!)

FRANKENWEENIE ens arribarà en 2D i 3D. Per si no la coneixeu, es tracta de la història d'un nen (Victor) al que se li mor el seu gos (Sparky) i que amb l'ajuda de la ciència intenta ressucitar-lo, ho aconsegueix però el 'nou' Sparky sembla que no és massa ben rebut per la comunitat escolar i els seus amics. El petit Victor intentarà convencer-los de que es tracta del mateix Saprky de sempre... sí, les referències a Frankenstein són més que evidents.
Com veieu, la història es burtoniana, burtoniana: personatges inadaptats en la societat benestant, la relació entre la vida i la mort, aire gòtic...haurem d'esperar fins al 5 d'octubre d'aquest any.
Mentre esperem, aquí teniu el curtmetratge original íntegre de 1984... és tan dels '80!!
 
 

2 comentaris:

Laura ha dit...

Uauuuuu Deseando que llegue!!!!!!

Ciutadà K ha dit...

aayyy, sí, después del tortazo Alicia necesitamo Burton del bueno ...