dimecres, 6 de juny del 2012

DESCOBRINT A LA SRTA. LANA DEL REY

_
El sr. Santó -sempre a la última!- fa setmanes em va recomanar el debut d'aquesta senyoreta i en molts pocs dies s'ha convertit en un 'nou' fenomen musical. La sra. Lana del Rey és una jove de 25 anys però que 'gasta' maneres i actituds de Diva, ella declara que ja ha visuct moltes coses. Com no podia ser d'altra manera, la seva entronització ha arribat mitjançant les xarxes socials, el vídeo de Video Games fet per ella mateixa va ser la rampa de sortida, a dia d'avui aquest vídeo del youtube ha tingut 16.945.560 milions de descàrregues (espatarrant!). El vídeo, un recull de vídeos propis i 'pescats' per la xarxa, ajuda a il·lustrar la cançó tristota i melanconiosa de la cantant...

La srta. Lana del Rey, de veritat es diu Elizabeth Grant i és filla d'un creador de dominis web (molts diuen que és el que dissenya i mou els fils de la seva carrera): escriptora, cantautora... fa anys que treballa per a donar maduresa a la seva obra malgrat la seva edat. Born to Die és el seu primer disc amb un recull de cançons afectades, divines, cool ... que atrapen. La seva estètica glamourosa, chic i retro embolcallen perfectament el producte.

Tot i l'èxit la srta. Lana del Rey ha declarat que no pretén ser la reina del pop i que, de fet, està pensant en no treure cap més disc ... provocació? xuleria? farol?... escolteu-la, val la pena!

Us deixo amb el vídeo des d'on va començar tot: VIDEO GAMES.
(ja sabeu qui vulgui escoltar el disc només m'ho ha de demanar:D )

6 comentaris:

Laura ha dit...

Oh, jo tinc curiositat!

Aquesta és la novieta del cantant de Marilyn Manson, no? Ho vaig llegir al "Cuore". :)

Jose Maria ha dit...

Marxando una còpia per Ma Joe i una altra per a mi, a poder ser que inclogui el HIT LOLITA, el vaig trobar casualment el dia de reis al Oquio en un CD que ens va facilitar el Jordi (disc Jockey), apustuflant
!!!!!!

Jose Maria ha dit...

Genial jo la vaig trobar en un CD el tema LOLITA, en una nit de copes a l'oquio, ens el va reglaar el discjockey el dia de reys, perpara 2 còpies , un a per mi i una per la Ma Joan.
"It's you thath i adore althought i make the boys fall like dominos..."

Ciutadà K ha dit...

Ei, Polita,
està molt bé aquesta xicota... i sí, sembla ser que es va liar amb el sr. Manson, però oficialment ella encara era parella d'un músic membre de la banda Kassidy, així que novios, novios no sé si són, eh?? (semblem el Salvame, ;)

Ciutadà K ha dit...

Com ja sap, Jose, el tens a la porta de casa teva.. i la 14 és Lolita! :D

de res!
i gràcies per passejar-se per aquí...

Àngels ha dit...

Jo estic enganxada a Dark Paradise!