dimarts, 26 de juny del 2012

PESCANT SERIES DE TV (8): THE FADES

_
La televisió britànica potser no realitza productes amb pressupostos milionaris, que sí disposen als EEUU, però sí proporcionen idees originals com Sherlock, Primeval i, sobretot, Misfits. Relacionada amb aquesta darrera hem 'pescat' THE FADES.

Aquesta sèrie de la BBC ens explica la història de Paul un adolescent que té malsons terrorífics en les que veu ànimes de morts... aquestes visions també envaeixen la seva realitat, quan està despert. Per què ho veu només ell? què volen? què n'ha de fer? L'acompanya en aquests interrogants vitals el seu millor amic: Mac, que proporciona el contrapunt irònic, humorístic i cerca en les seves visions comparacions amb els seus films preferits: El sexto sentido, Pesadilla en Elm Street,....
Malgrat el reconeixement de la crítica i la nominació a millor sèrie dramàtica en els premis Bafta 2012, la BBC ha decidit cancel·lar la realització d'una segona temporada pel baix nivell d'audiència. La primera temporada té, només, 6 capítols... i, malauradament, el final és obert!! llàstima!



2 comentaris:

Vane ha dit...

Bon dia Sr. K!!!
Li volia demanar una cosa amb el tema de les series, estic buscant desesperadament una sèrie que feien fa poc pel K3, Gavin & Stacey, és de 3 temporades, d'uns 8 capitols + - cada temporada, i passa tot a New Castle, l'he buscat per "internet" i comprant-la, però no la trobo enlloc, vostè em sabria dir alguna cosa, algun tipus d'ajuda?
La hi volia regalar amb en Cinto, ja que el 04/08 és el seu aniversari... i ja fa dies que ho intento i no trobo res...
Moltes gràcies!!!

Ciutadà K ha dit...

Hi estem treballant, Vane, hi estem treballant... :P