dijous, 27 de setembre del 2012

D'AQUI ALS OSCAR'12 !

 
_
Fa un dies es donaven a conèixer els noms de les pel·lícules que l'Acadèmia de Cinematografia d'Espanya proposarà als Oscar per a optar a la candidatura de millor film de parla no anglesa. La sorpresa és que aquest any no han enviat al Garci (aquest any descansa) al que sí que han triat (un altre cop!) és al Fernando Trueba i el seu darrer treball -encara no estrenat-: El artista y la modelo, un film en blanc i negre amb Aida Folch i Jean Rochefort.
 
Si és que el blanc i negre i l'aire vintage està de moda... l'altre film seleccionat és l'esperadíssima versió de la Blancaneus canyí, torera i folclórica... muda i en blanc i negre, que n'ha fet el sr. Berger amb la Maribel Verdú com a madrastra a Blancanieves (per a mi, tot i no haver-la vist, l'escollida més interessant!!!)
 
La tercera escollida per l'Acadèmia fou Grupo 7 , dirigida per Alberto Rodríguez, que trenca totalment l'aire plantejat en les dues anteriors: thriller políciac d'acció amb el narcotràfic de la Sevilla pre-Expo'92, molt a l'estil The Wire.
 
Quina és la seleccionada ho sabrem avui a les 12:00... tic tac tic tac. Mentres esperem us deixo el tràiler de la proposta més arriscada de l'any!!! 
 
 

5 comentaris:

Laura ha dit...

Ai...! La Sílvia té una veu taaan superpreciosa...

Ciutadà K ha dit...

És la dels dis 11 de novembre, no? ens agrada, sí!!!

Ha estat l'escollida! la crítica la deixa molt re-bé,a veure si els hollywoodians s'enrotllen i la trien...

Laura ha dit...

Sí, és ella. Cantava a Las Migas, abans, ara va en solitari.

Carolina ha dit...

Sí, és fantàstica fantàstica!!!

Ciutadà K ha dit...

Heu escoltat el seu 11 de novembre?
Certament, ho fa molt bé la noia...