dimarts, 9 d’octubre del 2012

#BENVINGUTS/DES A INSTAGRAM

_
Amics i amigues: sóc Instagramer!
 
Com totes les petites addiccions digitals he arribat sense adonar-me'n, instal·lant l'app de forma reticent i poc a poc anant-li veient la gràcia de captar un moment i compartir-lo, perquè, al cap i a la fi, d'això es tracta, de compartir!.
 
 
 

 
 
 
 
 
De moment, ja porto 155 fotos, 60 als/les que segueixo i 41 seguidors/es i, òbviament, la cosa no para...



 
Com la majoria d'aplicacions va nèixer en l'entorn Iphone i s'ha  estès ràpidament; també es pot consultar les fotografies dels insatgramers en el web.
 
 
 
 
L'invent no sembla que sigui una moda passatgera, de fet, els/les usuari/àries comencem a organitzar-se, definint grups segons zones geogràfiques (Tarragona-igerstgn o Terres de l'Ebre-igersebre, per exemple), fent el salt al món 'real' i organitzant trobades per a compartir els seus treballs (el 20/10 hi ha la primera de les TTEE) o editant llibres amb les obres que han fet... si és que, per molt que vulguem, el nostre cervell continua sent ben anàlogic! :P
 
 
 
 
El reconeixement també està arribant des de les institucions i la Generalitat de Catalunya ha aprofitat el potencial Instagram i ha muntat l'exposició #Catalunya Experience: Exposició 'Catalunya vista pels instagramers'. Es tracta de 241 fotografies fetes des d'Instagram per usuaris/àries d'arreu de Catalunya. Es pot veure del 05/10 al 18/11 al Palau Robert de Barcelona.
 
 
 
 

L'Agència Catalana de Turisme va organitzar un concurs i aquest és el resultat després de rebre 52.000 imatges amb el hashtag (etiqueta) #catalunyaexperience. La proposta ha tingut prou ressó com per a que d'altres destinacions turístiques de la penínsul·la en copiïn la idea. A les Terres de l'Ebre ens representa el sr. #pinapli, que realitza unes fotos espectaculars del nostre territori.
 
 
 
 
 
Encara no esteu a Instagram? A què espereu?
(eh, srta. Medrano? ;P).
 
 
Vinga, que us segueixo !!!  
 
 
 


2 comentaris:

Vane ha dit...

Hola, em dic Vane, i també sóc a l'Instagramer...

Ciutadà K ha dit...

Ah sí?? no ho sabíem!! jejejejeje