dimecres, 7 de novembre del 2012

AJUDA'NS A FER LA FATARELLA 1938 !!!


 
El Ciutadà K col·labora en un nou projecte: LA FATARELLA 1938. El volem engegar mitjançant crowdfunding i ens encantaria poder comptar amb la teva col·laboració! 
 
La Fatarella 1938 és un curtmetratge centrat en la Guerra Espanyola del '36, concretament en la Batalla de l'Ebre. Està basat en un conte breu de Joan Ferré Verge i ens relata una història dramàtica protagonitzada per una jove -que com molts altres- fou cridat a lluitar en l'anomenada 'quinta del biberó'.
 
Es tracta d'un projecte ambiciós de Delta Produccions -tenint en compte la necessària recreació històrica- i carregat de la il·lusió dels tots/es els/les que en formem part. No estem començant ara, de forma desinteressada, ja s'han cercat les localitzacions (la serra de La Fatarella, la Galera i Tortosa), s'ha escrit el guió i tancat el càsting, disposem d'un web on s'expliquen els avenços del projecte ... ara toca el més costós: el rodatge!.
 
AJUDA'NS A FER LA FATARELLA 1938 !!!
 
A partir de 5€ pots posar el teu gra de sorra en aquest projecte i formant-ne part mitjançant Verkami, aquí teniu els enllaços:
 
http://www.verkami.com/projects/3406/lang/ca (català)
http://www.verkami.com/projects/3406/lang/es (español)
http://www.verkami.com/projects/3406/lang/en (anglès)

Només queden 17 dies per a que acabi el termini de recollida de donacions...

no esperis més! La Fatarella 1938 et necessita! AJUDA'NS !!



 

2 comentaris:

pau ha dit...

Gracies senyor K!

laura ha dit...

yo ya he aportado, por una buena causa... a ver si es posible!!!!!