dimarts, 12 de febrer del 2013

ELS TRAILERS HONESTOS DELS SCREEN JUNKIES

_
A mi m'agraden els tràilers, però els bons tràilers. Tots sabem que de tràilers n'hi ha de molts tramposos. És cert, és cert, qualsevol tràiler és -per definició- una trampa: es tracta de seleccionar aquelles imatges esquers que et puguin portar a pagar l'entrada per a veure el film sencer. I, després, passa el que passa, que és millor el tràiler que el film. Aquelles dues escenes molt gracioses  del tràiler fa que et passis 90 minuts esperant a que apareguin en el film; o les escenes d'acció acaben molt abans en el film que en el tràiler promocional. Malgrat el fet trampós inherent a qualsevol tràiler... m'agraden els tràilers!.
 
Aquesta manca d'honestetat dels tràilers ha portat als xicots que porten Screen Junkies (un lloc web que combina notícies amb vídeos sobre programes de TV, films o sèries; un d'aquells llocs que marquen opinió) a elaborar 'tràilers honestos'. Porten un any penjant-los als seu web, ja en porten 15 i hi trobem films recents com The Dark Knight Rises o Prometheus; però també de menys recents com Titanic o Star Wars: La amenaza fantasma. No es tracta de fer-ne -únicament- un  tràiler sinó de fer una autèntica crítica cinematogràfica amb les imatges del film com a prova... una idea GENIAL!
 
Òbviament, els vídeos estan en anglès però la productora xilena Cygnus ens els ofereix subtitolats a l'espanyol en el seu canal youtube.
 
Una proposta tan irreverent i crítica com interessant, aquí us deixo el tràiler honest de The Dark Knight Rises...
  

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo! tot i que em va agradar, et fa replantejar-te el perque d'algunes coses de l'últim Batman. Crec que de vegades es compliquen la vida (i el guions) quan no fa falta. M'apunto la web dels junkies aquests.
Salutacions

Ciutadà K ha dit...

Oh!
agradable sorpresa la seva visita, sr.cinefoide... és que si et poses a treure punta jo crec que qualsevol gran film pillaria!

els nois són catxondos!

Salut!

Laura ha dit...

A mi m'ha fet molt de riure, aquest tràiler!