dissabte, 22 de juny del 2013

SUPER-NURIA !!

 
 

Avui la Núria ha acabat el Cicle Formatiu de Grau Superior que estava fent... i ho ha aconseguit sense deixar de fer un MILER de coses més... treballant aquí, allà, matí, tarda, treient hores de la nit, portant nens al metge, amb un bebé que la persegueix i uns petits que voldrien Mama a totes hores... avui la Núria s'ha graduat amb un 9 de nota i estem molt contents i orgullosos perquè ella és la prova de que si vols: pots... Ella no és una Núria més... ella és SUPER-NURIA !!! FELICITATS, guapa !!!

 

4 comentaris:

Carolina ha dit...

Ole, ole i ole, la veritat és que es mereix de tot i més, espero que li hagueu fet festetes per aquest títol, que no deu haver estat fàcil. Felicitats, campiona! :)

Vane ha dit...

Ja us he felicitat x laltra canto, xo ara hi torno x aki!! Es tot un orgull aconseguirho, i encara mes tenir una familia k nestigui encara mes orgullosa!! Mencantaria coneixeus, lamor k despreneu entre vosaltres i k es pugui palpar fora de la pantalla.. es brutal!! Seguiu aixi xq es el mes bonic del mon mundial!!
Un gran petonas x tots!!

Unknown ha dit...

MOLTES gràcies a les dos, la veritat es que ha sigut un any difícil, pero intens i emocionant, ara comencem a fer altres coses, tot comença i no hi ha final. PETONS!

Ciutadà K ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris, Carol i Vane...

Caram, Vane! quin comentari més bonic i emotiu... gràcies, guapa!

Estic per muntar una Trobada Internacional Ciutadà K i que ens poguem veure tots i totes... i abraçar-nos i petonejar-nos ... jejejejeje