dilluns, 16 de desembre del 2013

A SANTIAGO PERSEGUINT A DELAFE Y LAS FLORES AZULES

 
 
Amics i amigues, el passat divendres vaig anar a Santiago de Compostela a gaudir del concert que de Delafé y las Flores Azules oferia en aquella ciutat gallega. No, no sóc super-fan del grup, no tant -almenys- com per a perseguir-los pel món... però quan un bon amic (que sí que és fan fatal) et demana que l'acompanyis i, a sobre, et diu que ell patrocina l'excursió... és ben difícil negar-se!.
 
 

La ciutat de Santiago és una meravella. Ja hi havia estat. El seu ambient nostàlgic, sempre gris, de carrers empedrats és encantador i el pulpo da feira boníssim!... I els Delafé van estar genials! No els havia vist mai en directe però molt n'havia sentit a parlar de la seva energia desbordant, encomanadora damunt l'escenari. I així fou! El sr. D'Aniello és  una bestia que destil·la energia a xorro i la srta. Miquel és un encant amb els seus  -més controlats- brots energètics. A primeríssima fila, botant i cridant com autèntics teenagers davant del petit Bieber, així vam estar tooooot el concert...
 
El bon amic, ja em tempta en anar a veure'ls a Mataró el 25 de gener... m'estaré transformant en un groupie total???
 
Gràcies, Pau! 
 

5 comentaris:

pau ha dit...

jajajajaja, s'haurà transformat senyor K???? Que bonic i que be ens ho vam passar! sobretot jo!!! tinc energia i força per un tubo!!!!!
però... preparo el següent no...? ;)

Laura ha dit...

Oh!!! Que bé que us ho vau passar!!! Jo tampoc en sóc gaire fan, però em van convèncer per anar-los a veure un dia i em van agradar força en directe. Ell balla molt bé i ella és tan mona...! Un dia em faré una faldilla de tul com la seva. :-)

xabier ha dit...

un saludo desde Santiago de un nuevo lector de C. K, la próxima vez que piseis Santiago... espero que sea para compartir jna noche igual de alegre :)

Carolina ha dit...

que cutre, jo no sé ni qui són :(

pau ha dit...

Laura, malauradament la falda de tul, ja és història, la van subastar per una gala benèfica, però amb aquest últim cd tampoc i pegaria gaire...

La próxima vez que pisemos Santiago, te llamaremos Xabier! al igual que si tu bienes por aquí! Un saludo amigo!

Carol pots començar per aquí:
https://myspace.com/delafeylasfloresazules
y la cronica del amigo Xabier:
http://www.laganzua.net/cronicas-conciertos/archivo/delafeylasfloresazules.php