dimarts, 25 de març del 2014

QUI EM COMPRA UN ALIEN?

_
És una frikada total... però mola! A Barcelona han obert una botiga on venen aliens (també  es poden comprar, òbviament, per la xarxa) es tracta de Aliens4sale i s'emplenen la boca dient que "són la primera botiga del món dedicada a la venda d'aliens". La botiga -de parets i estanteries blanques nuclear- mostra en recipients els especimens que estan a la venda amb preus que van dels 50 al 350 euros. Diverses formes i tamanys. Fets a mà amb resines i altres materials és la delícia de qualsevol aficionat al gènere de ciència-ficció... qui no ha volgut tenir un alien a casa, eh? eh?
 
La botiga en qüestió està situada en la zona més friqui de Barcelona, en la zona on hi ha més densitat de botigues 'raretes' de tota la ciutat: Passeig de Sant Joan, 5, ben al costat de l'Arc de Triomf.

Vinga, va! qui me'n regala un?



 
 

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Si no ho haguessis dit tu ho hagués dit jo, una botiga així no podia estar enlloc més de Barcelona! Són prou emprenedors, és evident que hi havia un forat en el mercat!

Anònim ha dit...

Què vol dir fets a ma?! Jo vull aliens de veritat! Els que venen de fora a dibuixar en els nostres camps de blat i a fotre'ns sondes anals i tot això...

Manel España ha dit...

Jo te'l regalo. Hi ha cataleg? Com es pot triar?

Ciutadà K ha dit...

- Sí, Xexu, oferir un producte així és de ser comercialment valents, eh?
- Sr. Pons007, ara que no ens llegeix ningú, són de veritat però dissimulen per no espantar a les ments sensibles
- Ei, Manel, a la seva pàgina web els tens tots (http://www.aliens4sale.com) i tant que es poden comprar 'on line'! a l'apartat de 'products'